Review: Simpel Slank (Bernard Favier)

Vandaag plaatsen we onze review over Simpel Slank van Benard Favier.

We kregen namelijk regelmatig aanvragen van onze lezers en volgers om dit product eens aan de tand te voelen, en dus besloten we om zelf aan de slag te gaan met het Simpel Slank ebook.

Op deze pagina zullen we dan ook onze eerlijke mening, review en ervaringen delen over het Simpel Slank ebook van Bernard Favier.

Twijfel je nog of Simpel Slank wat voor jou is, en of het jou echt gaat helpen om slanker te worden? Lees dan hieronder onze eerlijke review.

Inhoud review:

Wie is Bernard Favier?

De auteur van Simpel Slank is Bernard Favier; een gediplomeerde fitnesstrainer in een sportschool.

Als we op internet gaan zoeken naar Bernard Favier dan komen we veel online activiteiten tegen van hem die te maken hebben met gezondheid en bewegen.

Hij heeft de website Puur Figuur opgezet en heeft dus ook het ebook Simpel Slank geschreven.

Dit ebook heeft hij eerst aan zijn vrienden en familie laten zien, en nadat hij de positieve resultaten bij zijn vrienden en familie zag, besloot hij Puur Figuur op de ‘markt’ te zetten.

Bernard heeft een passie voor gezondheid en alles wat met voeding te maken heeft.

Hij is auteur voor verschillende websites en staat ook netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.

Aan alles is te merken dat Bernard een heuse expert is en dat je goed bij hem terecht kunt als het gaat om informatie over gezondheid, beweging en voeding.

Wat wordt er beloofd?

bernard favier
Bernard Favier.

Zoals de naam van Simpel Slank al doet vermoeden belooft Bernard je hier dat je dankzij zijn ebook op een simpele en natuurlijke manier slank en gezondheid gaat worden, en dit zonder jojo effect.

Dit wordt beschreven in vijf stappen, namelijk het Keerpunt, het Hongerhormoon resetten, vet verbranden, het platte buik plan en vreetbuien elimineren.

Daarnaast zou je zo’n 70 recepten krijgen die er voor zouden zorgen dat je gaat afvallen en gezond gaat leven.

Afvallen en gezond eten zijn namelijk nauw aan elkaar verbonden, en door deze combinatie op te volgen ga je volgens Bernard goede resultaten boeken en daadwerkelijk afvallen, waardoor je jezelf ook weer fitter en gezonder voelt.

Anyway, op de verkooppagina van Simpel Slank lees je wat er allemaal wordt beloofd en wat je allemaal gaat krijgen, maar het komt er dus in grote lijnen op neer dat je gaat ontdekken hoe je af kunt vallen, gezond kunt eten en waar je allemaal op moet letten.

Als bijkomend voordeel ga je de kwaliteit van je leven verbeteren door gezonder te leven.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het Simpel Slank ebook van Bernard Favier, krijg je na betaling direct toegang tot het volledige ebook en de bijbehorende bonussen.

Je ziet gelijk dat Bernard veel tijd en energie heeft besteed aan het in elkaar zetten van Simpel Slank. Het ebook is erg mooi opgemaakt en je merkt aan alles dat dit ebook niet zomaar in één of twee dagen in elkaar is gezet (wat we helaas wel eens anders hebben meegemaakt).

Bernard begint met een inleiding en vertelt je zijn redenen waarom hij dit ebook is gaan schrijven. Hierin vertelt hij ook verhalen die hij heeft meegemaakt in de sportschool en waarom veel mensen falen met afvallen.

Vervolgens vertelt hij hoe je het maximale uit het ebook kunt halen, en vertelt hij over de hormonen in je lichaam die met afvallen en vetverbranding te maken hebben. En dat is ook waar het ebook met name over gaat: om je hormonen juist zó in te zetten dat ze vet verbranden waardoor je gaat afvallen.

Voor elk hormoon krijg je ‘actiepunten’ mee, die je moet inzetten om het ‘hormoon voor jouw voordeel te laten werken’.

We moeten eerlijk zeggen dat we dit in nog geen enkel ander ebook zijn tegengekomen en dat we dit heel krachtig vinden. Je leert zo echt wat er allemaal in je lichaam gebeurd, en wat je moet doen om af te vallen.

Na een paar weken met het Simpel Slank ebook aan de slag te zijn gegaan, waren wij al enkele kilo’s afgevallen en voelden we ons behoorlijk fit en energiek.

Is Simpel Slank zijn geld waard?

Simpel Slank kost 37,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt een uitgebreid ebook wat uitstekend in elkaar zit en goede informatie weet over te brengen. We weten zeker dat als jij actief met de informatie en recepten aan de slag gaat, je binnen korte tijd gaat afvallen. En nog belangrijker: dat je op je ideale gewicht gaat blijven.

Je kunt sowieso twee maanden het Simpel Slank ebook uitproberen, en mocht je niet tevreden zijn, dan kun je binnen twee maanden na aanschaf altijd je geld terugvragen. Je hebt dus niks te verliezen.

Simpel Slank krijgt van ons 5 sterren.

2 gedachten over “Review: Simpel Slank (Bernard Favier)”

 1. Ik vind het vreemd dat er vrijwel geen reviews te vinden zijn van mensen die dit echt hebben geprobeerd. Behalve op de site van het product zelf na dan, misschien zoek ik niet goed.
  Ik wil zelf graag 20 kilo afvallen, en als het lukt zelfs 30. Ik heb het boek maandag gekocht, het hele hormoon-verhaal klinkt gewoon heel logisch.
  Ik ben nu aan mijn derde dag bezig en ik merk echt al verschil! Mijn weegschaal geeft 1.2 kilo minder aan (kan ook gedeelte vocht zijn) maar dat is niet eens de grootste verandering. Ik merk vooral dat ik meer energie heb, waar ik voorheen moest vechten om tot 21:30 wakker te blijven, ging ik gisteren even voor middernacht pas slapen en werd om 6 uur echt fris wakker, ik kan me de laatste keer niet heugen dat ik zo makkelijk uit bed kon komen! Ik heb ook heel vast geslapen en zit letterlijk beter in mijn vel.
  De avonden zijn moeilijk omdat mijn lichaam zeurt om zoetigheid, want dat kreeg het altijd. Dan drink ik wat water en zoek afleiding, na een tijdje bleek het idd helemaal geen honger te zijn.
  De eerste 2 dagen had ik soms wat honger maar wilde daar niet meteen aan toegeven, op deze derde dag heb ik eigenlijk helemaal geen honger. Ik heb maar een half ontbijt op en wel gewoon gelunched. Ik heb geen honger terwijl zo rond 14:30 meestal de trek in zoet weer de kop opstak. Ook ben ik niet suf zoals normaal rond deze tijd.
  In tegenstelling tot velen van jullie dieet ik eigenlijk nooit. Ik ben 5 jaar terug 18 kilo afgevallen door het tellen van calorieën, icm sporten, door een langdurige blessure kon ik niet sporten en kwam de klad erin en kwam ik weer aan. Ik geloof niet in crash diëten en geloof echt dat het aan voeding (icm een beetje meer bewegen) ligt.
  Geen idee waar het schip strandt, of ik het met dit ‘dieet’ ga halen, of ik langdurig 2 kilo per week kwijt ga raken. Maar ik wilde dit even delen, want ik merk gewoon nu al echt verschil!

  Beantwoorden

Plaats een reactie