Review: Complete Trainingsboek voor de Jack Russell Terrier

Vandaag plaatsen we onze review over het Complete Trainingsboek voor de Jack Russell Terrier van Netty Hendriksen.

We kregen namelijk best regelmatig wat aanvragen van onze bezoekers om dit ebook eens uit te proberen, om zo onze eerlijke mening en ervaringen kunnen delen.

Vandaar dat we zelf aan de slag zijn gegaan met het Complete trainingsboek voor de Jack Russell Terrier van Netty Hendriksen en op deze pagina lees je onze review, meningen en ervaringen.

Twijfel je nog om het Complete Trainingsboek voor de Jack Russell Terrier aan te schaffen en weet je nog niet zeker of het wel wat voor jou is? Lees dan snel verder!

Inhoud review:

Wie is Netty Hendriksen?

Netty Hendriksen is de auteur en de verkoopster van dit ebook.

Ze heeft al 30 jaar ervaring op het gebied van Jack Russells opvoeden en heeft zelf ook drie Jack Russells.

Op haar site deelt ze veel informatie over het opvoeden van een Jack Russell en ook op andere sites zien we genoeg content van haar. Ook op social media komen we veel (oude en nieuwe) berichten van en over haar tegen, waaruit we kunnen opmaken dat Netty geen eendagsvlieg is en daadwerkelijk weet waar ze het over heeft.

Netty staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en we kunnen tot dusver geen negatieve ervaringen en/of berichten over haar vinden.

Niks om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

netty hendriksen
Netty Hendriksen.

Zoals de naam van het ebook al doet vermoeden wordt er beloofd dat je dankzij het ebook van Netty gaat ontdekken hoe je jouw Jack Russell kunt opvoeden zodat de hond naar je gaat luisteren.

Hierbij gaat het in de opvoeding van je pup, naar de communicatie met je Jack Russell en hoe je de Jack Russell kunt afstemmen op jouw levensstijl.

Netty begint dus bij het begin (het opvoeden van de puppy) en gaat zo telkens verder.

Je gaat bijvoorbeeld leren hoe je de puppy zindelijk kunt maken en hoe je een goede band opbouwt met je puppy.

Daarna ga je leren hoe je de Jack Russell de baas kunt zijn, zodat de Jack weet dat jij boven hem staat.

Anyway, in het Jack Russell Trainingsboek ga je dus ontdekken hoe je jouw Jack Russell op de goede manier kunt opvoeden.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Na betaling krijg je direct toegang tot het Jack Russell Trainingsboek. Je wordt direct doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je het ebook en de bijbehorende bonussen kunt downloaden.

Je kunt dus gelijk aan de slag!

Het Jack Russell Trainingsboek begint met een inleiding van Netty waarin ze haar verhaal vertelt. Daarna vind je de inleiding en begin je bij de opvoeding van de puppy.

Natuurlijk kunnen we in deze review niet alles over de inhoud vertellen, maar we moeten eerlijk zeggen dat Netty hele goede informatie vertelt.

Wanneer je pas een Jack Russell hebt kan het moeilijk zijn om die goed op te voeden en de baas te kunnen spelen.

Netty geeft je goede informatie, tips en oefeningen die er voor zullen zorgen dat je Jack Russell naar jou gaat luisteren en hoe je de Jack eigenlijk naar jou kunt gaan ‘afstemmen’.

Is het Jack Russell Trainingsboek zijn geld waard?

Het Jack Russell Trainingsboek kost 27,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Netty vertelt je goede, waardevolle informatie die er voor zorgt dat jij de baas bent over je Jack Russell.

Besef goed dat je normaal gesproken minimaal zo’n honderd euro betaald om een dagje op training te gaan. Met dit ebook kun je levenslang aan de slag en bevat minimaal net zo’n goede informatie.

Daarnaast kun je het gewoon 30 dagen uitproberen, en mocht je er niet door geholpen worden, dan kun je altijd nog binnen 30 dagen na aanschaf je geld terugvragen.

Het Jack Russell Trainingsboek krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie