Review: 5 Stappen Afslankplan (Richard van WegMetBuikvet)

Vandaag plaatsen we onze review van het 5 Stappen Afslankplan van Richard.

We kregen namelijk een mail van Richard dat hij een nieuw product heeft gelanceerd, en we waren wel nieuwsgierig naar de inhoud van het ebook.

Daarom besloten we om zelf met het 5 Stappen Afslankplan aan de slag te gaan en onze review en mening op deze pagina te delen.

Hieronder lees je dus onze review van het 5 Stappen Afslankplan. Lees snel verder!

Inhoud review:

Wie is Richard?

Richard is de maker en verkoper van dit product.

We kunnen helaas geen achternaam van Richard vinden, maar we zien wel dat hij de oprichter is van de website WegMetBuikvet.com.

Hierop zien we al sinds lange tijd berichten staan die met gezondheid, eten, sporten en diëten te maken hebben, dus we kunnen er wel van op uit gaan dat Richard weet waar hij het over heeft.

Wij hebben ook even contact opgenomen met Richard, en we kregen snel antwoord, wat ons goed zint.

We zien ook dat hij netjes bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, en we kunnen geen negatieve berichten over hem vinden.

Wat wordt er beloofd?

richardRichard begint zijn verhaal dat de traditionele manieren om af te vallen en vet te verliezen niet werkt.

Dit lezen we natuurlijk op veel verkooppagina’s; dus we zijn benieuwd wat Richard’s methode zo anders maakt dan de andere methodes.

Hij zegt dat hij een 5 Stappen Afslankplan (zoals de naam al zegt) heeft ontwikkeld, waardoor je zowel op lange als korte termijn zal afvallen en vet zal verliezen.

Zijn 5 Stappen Afslankplan zou ‘Crap Day’ bevatten, wat eigenlijk inhoud dat je op één dag in de week zoveel mag eten wat je wilt. Hierdoor raakt je metabolisme sneller in de war, en wordt het vet verbranden sneller gestimuleerd… tenminste, dat zegt Richard.

Daarnaast zou het 5 Stappen Afslankplan de hormonen manipuleren, waardoor je lichaam na iedere maaltijd meer vet verbranden hormonen zou aanmaken. Dit terwijl de hormonen die vet opslaan, zoveel mogelijk verminderd worden.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het 5 Stappen Afslankplan, krijg je na betaling toegang tot het ebook.

Dit ebook ziet er al gelijk netjes uit. Je ziet er dat er behoorlijk wat tijd en energie aan het in elkaar zetten van het ebook is besteed.

Het ebook begint direct met een voorwoord, met uitleg over de methode van het 5 Stappen Afslankplan; dus waarom deze methode wél werkt, en waarom de andere methodes niet werken of geen blijvend resultaat laten zien.

Het 5 Stappen Afslankboek zou juist wel blijvend resultaat moeten laten zien, als je natuurlijk daadwerkelijk wat met de informatie doet.

We moeten eerlijk toegeven dat we aangenaam verrast zijn door de inhoud en kwaliteit van het ebook. We hadden er eerlijk gezegd niet veel van verwacht, maar het valt absoluut niet tegen.

De informatie is goed, en we weten zeker dat je hier daadwerkelijk mee gaat afvallen en (blijvend) vet gaat verliezen.

Alles is helder uitgelegd, en naast de informatie krijg ook recepten om maaltijden klaar te maken.

Is het 5 Stappen Afslankplan zijn geld waard?

Het 5 Stappen Afslankplan kost 47,- euro en dat vinden we een redelijke prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt een ebook wat van goede informatie is voorzien, prima is opgemaakt en je daadwerkelijk zal helpen als je wilt gaan afvallen en vet wilt gaan verliezen.

Wij vinden de prijs van nog geen vijf tientjes voor het ebook absoluut waard, maar de keuze is natuurlijk aan jou.

Wat is het jou waard om een mooi lichaam te hebben, lekker in je vel te zitten en jezelf gezond te voelen?

Het 5 Stappen Afslankplan krijgt van ons 5 sterren.

2 gedachten over “Review: 5 Stappen Afslankplan (Richard van WegMetBuikvet)”

Plaats een reactie