Review: Sociaal Zelfvertrouwen (Simon Zomerdijk)

Vandaag plaatsen we onze review van Sociaal Zelfvertrouwen van Simon Zomerdijk.

We kregen namelijk erg veel aanvragen of we dit ebook eens wilden recenseren, en dus besloten we om aan de slag te gaan met het ebook en op deze pagina onze review, mening en ervaringen te delen.

Twijfel je dus of je het Sociaal Zelfvertrouwen ebook van Simon Zomerdijk moet kopen en of het jou zal helpen aan meer zelfvertrouwen?

Lees dan hieronder onze review.

Inhoud review:

Wie is Simon Zomerdijk?

Simon Zomerdijk is de maker en verkoper van het Sociaal Zelfvertrouwen ebook.

Als we op internet gaan zoeken komen we er achter dat Simon een sociaal psycholoog is, en we zien dan ook veel online activiteiten van hem op het internet.

Hij plaatst regelmatig blog artikelen met daarin informatie over zelfvertrouwen en soortgelijke onderwerpen.

We zien dat Simon netjes bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven en we komen zo gauw geen negatieve berichten over hem tegen.

We hebben zelf contact opgenomen met Simon en we kregen binnen 24 uur antwoord op onze vragen; dat zint ons goed.

Wat wordt er beloofd?

sociaal zelfvertrouwen bonussen
Sociaal Zelfvertrouwen met een aantal bonussen.

Kort gezegd belooft Simon je dat je dankzij zijn ebook Sociaal Zelfvertrouwen je zelfvertrouwen (terug) gaat krijgen; vandaar ook de naam van het ebook.

Veel mensen zouden enorm onzeker zijn, en daardoor niet hun ideale levensstijl kunnen leven.

Zelfvertrouwen is namelijk enorm belangrijk. Mensen die over veel zelfvertrouwen beschikken hebben namelijk vaak een hoger inkomen, zitten beter in hun vel, zijn gezonder en voelen zich niet onzeker.

Volgens Simon kan iedereen van zijn/haar onzekerheid afkomen, en zijn ebook Sociaal Zelfvertrouwen zou je daar mee moeten helpen.

Sociaal Zelfvertrouwen zou informatie bevatten hoe je (onder andere) in drie stappen van je angsten af kunt komen, hoe je je onzekerheid afleert en praktische tips om beter in je vel te zitten.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met Sociaal Zelfvertrouwen aan de slag te gaan, krijg je na aanmelding direct toegang tot het ebook en vijf bonussen.

Wanneer je het Sociaal Zelfvertrouwen ebook opent, zie je gelijk dat er veel tijd en energie in het in elkaar zetten van het ebook is gestoken.

Het ziet er netjes en overzichtelijk uit, en dat vinden we fijn. We hebben namelijk wel eens anders gezien.

Simon begint gelijk met een inleiding met daarin al gelijk wat praktische tips en waarom het zo belangrijk is om over zelfvertrouwen te beschikken.

Het ebook gaat voornamelijk over het overwinnen van je angsten.

Zoals de angst om uitgelachen en buitengesloten te worden. Ook worden angsten zoals verlegen zijn, en het bang zijn om in het middelpunt van de aandacht te staan afgerekend.

Simon geeft je daadwerkelijke technieken om zonder angst naar ‘vreemde’ mensen te stappen.

Na het lezen van dit ebook kan je het niet meer schelen wat andere mensen van je vinden.

We vinden de informatie die Simon geeft erg goed, en alhoewel wij niet zoveel ‘last’ hebben van onzekerheid, hebben we toch een aantal goede tips en waardevolle informatie uit het ebook gehaald, waarvoor dank!

Is Sociaal Zelfvertrouwen zijn geld waard?

Sociaal Zelfvertrouwen kost 39,95 euro en dat vinden we een prima prijs voor wat je krijgt.

Alleen de bonussen vinden we dit bedrag al waard.

Je moet jezelf afvragen: wat is het jou waard om van je onzekerheid af te komen? Zodat je nooit meer onzeker hoeft te zijn om onbekende mensen aan te spreken en je niet op je gemak te voelen.

Wanneer je de informatie uit het ebook (en de bonussen) actief tot je neemt, zul je ongetwijfeld een stuk beter (en zekerder) in je vel zitten.

Sociaal Zelfvertrouwen krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie