Review: Het Koi Handboek (Jeroen Scheffers)

Vandaag plaatsen we onze review van Het Koi Handboek van Jeroen Scheffers.

Wij hebben namelijk een mooie vijver in onze tuin, en hebben daar ook koikarpers in. We zagen het ebook van Jeroen Scheffers staan en besloten om het ebook te kopen om zo dus meer te leren over de koi en het onderhouden van de vijver.

Ben je benieuwd naar het Koi Handboek van Jeroen Scheffers en overweeg je om het ebook aan te schaffen? Lees dan hieronder onze review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Jeroen Scheffers?

100 koivijver voorbeelden
Bonus: 100 Koivijver Voorbeelden

Jeroen Scheffers is de maker en verkoper van dit ebook.

Als we op internet gaan zoeken dan zie we dat Jeroen zijn blog Koikenner.nl bijhoud en daar ook zijn ebook via verkoopt.

Op Koikenner.nl plaatst hij regelmatig blog artikelen die over de koi gaan. Deze artikelen bevatten goede informatie en we kunnen daarop uitmaken dat Jeroen een kenner is op het gebied van de koi.

We zien dat Jeroen netjes bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven onder Info Publishing, en we kunnen geen negatieve verhalen over hem vinden.

So far, so good dus!

Wat wordt er beloofd?

Jeroen zegt een stap-voor-stap handboek te hebben gemaakt, waarin je alles gaat leren over de koi en koivijvers, zonder dat daar ingewikkelde taal of verwarrende instructies aan de pas komen.

Dit ebook heet het Koi Handboek en bevat informatie over hoe je onder andere een vijver aanlegt die er niet alleen op korte termijn goed uitziet, maar ook na jaren jaloerse blikken zal opleveren.

Ook bevat het ebook informatie over onder andere de essentiële voedingstoffen die in het voer van de Koi moeten zitten, zodat deze groeit.

Daarnaast zou Jeroen de geheimen van het kweken van het Koi vertellen; zoals informatie over het paren, het voeren en alles daar tussen in.

Het komt er dus op neer dat je een zeer compleet ebook krijgt met daarin alle belangrijke informatie over het kopen, kweken en voeden van de koi, en ook nog hoe je de vijver het beste kunt aanleggen en kunt onderhouden.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met het Koi Handboek aan de slag te gaan, krijg je na betaling toegang tot een Leden-gedeelte. Daar kun je een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken waarmee je dus kunt inloggen.

Eenmaal ingelogd vind je daar het Koi Handboek en bijbehorende bonus.

Je kunt het Koi Handboek gewoon naar je computer downloaden en eventueel ook uitprinten.

Het Koi Handboek telt ongeveer 120 pagina’s en je ziet gelijk dat er veel tijd in het elkaar steken van het ebook is gestoken. Het ziet er heel netjes en verzorgd uit.

Jeroen vertelt je inderdaad alles over de Koi wat je moet weten, en ook over vijvers (deze horen natuurlijk bij elkaar).

We lazen veel waardevolle informatie en tips die we nog niet eerder waren tegengekomen waren, en we weten zeker dat wanneer we deze informatie gaan toepassen op onze Koi’s en vijver, dat de Koi’s groter en gezonder worden en dat onze vijvers er beter en mooier uit gaan zien.

Zoals beloofd krijg je ook nog toegang tot een bonus, welke 100 Koivijver voorbeelden bevat.

Dit ebook is ook van uitstekende kwaliteit en laat je – zoals de naam al zegt – 100 Koivijvers zien, wat we een mooie toevoeging vinden om extra inspiratie op te doen.

Is Het KOI Handboek zijn geld waard?

Het Koi Handboek kost 19,95 euro en dat vinden we een prima prijs voor wat je krijgt.

Voor nog geen twee tientjes krijg een ebook met barstens veel informatie over de koi en het maken en onderhouden van je vijver.

We vinden de informatie erg goed en bruikbaar.

Wanneer jij je Koi’s groter, sterker en gezonder wilt laten worden, én je een prachtige vijver wilt hebben, raden we je het Koi Handboek van harte aan. Het is een kleine investering voor wat je er straks voor terug krijgt; een prachtige vijver en Koi’s waar iedereen straks jaloers op is!

Plaats een reactie