Review: Anti Friendzone Kit (Masterflirt.nl)

Vandaag plaatsen we onze review van de Anti Friendzone Kit van de website Masterflirt.nl.

Masterflirt.nl was namelijk zo vriendelijk een review exemplaar voor ons beschikbaar te stellen, en daarmee zijn we dan ook direct aan de slag gegaan.

Wil jij voorkomen dat je voortaan door je ‘crush’ in de friendzone wordt gestopt en denk je er aan om de Anti Friendzone Kit van Masterflirt.nl te kopen?

Hieronder lees je onze review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wat is Masterflirt.nl?

Masterflirt.nl is het platform waaruit de Anti Friendzone Kit wordt verkocht.

Als we op de website kijken, dan zien we gelijk dat er op deze website veel waardevolle informatie staat wat betreft het versieren van vrouwen.

Er worden regelmatig blog artikelen en video’s geplaatst. Daarnaast is er genoeg gratis te downloaden en we zien dat de website genoeg in de media is geweest.

Sterker nog, Tom is een soort van ‘coach’ geweest in ‘zijn eigen’ TV programma op Veronica, namelijk Casanova Bootcamp.

De oprichters van Masterflirt geven regelmatig seminars, workshops, coaching en hebben verschillende producten.

Het lijkt er dus op dat de mannen achter Masterflirt.nl weten waar ze het over hebben.

Masterflirt.nl staat overigens netjes bij de KvK inschreven, en we kunnen geen negatieve berichten ontdekken. So far, so good dus.

Wat wordt er beloofd?

tom en tijn masterflirt.nl
Tom en Tijn van Masterflirt.nl

Hier kunnen we eigenlijk heel erg kort in zijn:

Er wordt beloofd dat je dankzij de Anti Friendzone Kit nooit meer in de friendzone zult komen (zit natuurlijk ook al in de naam).

Veel mannen hebben namelijk het probleem dat als ze een meisje leuk vinden, ze door dat meisje in de friendzone ‘gestopt’ worden, en dus als ‘alleen maar vrienden’ met dat meisje zijn.

En eenmaal in de friendzone, is er geen uitkomen meer aan.

De Anti Friendzone Kit zou er dus voor moeten zorgen dat je aan de hand van speciale technieken nooit meer in de friendzone terecht zult komen, en, (misschien voor sommigen nog interessanter), hoe je UIT de friendzone kunt komen.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met de Anti Friendzone Kit aan de slag te gaan, krijg je toegang tot een kleine 30 video’s.

In deze video’s zie je Tom die voor de camera staat, en die je dus allerlei adviezen geeft van hoe je voorkomt dat je in de friendzone komt, en hoe je er uit kunt komen, als je er al in zit.

De video’s duren gemiddeld zo’n 5 tot 10 minuten wat net lang genoeg is om je aandacht er bij te houden.

Uit ervaringen weten we namelijk dat wanneer video’s enorm lang zijn, het soms moeilijk kan zijn om alle informatie tot je op te nemen. Daarom zijn wij ook fan van wat kortere video’s.

Tom geeft je veel goede informatie, en je ziet (en hoort) duidelijk dat Tom weet waar hij het over heeft.

Hij geeft bepaalde tips die je niet zo snel ergens anders tegen zou komen, en gaf ons veel waardevolle inzichten.

Dit zijn niet alleen inzichten die er voor zorgen dat je niet meer in de friendzone komt, maar ook qua lifestyle in zijn algemeen. Hoe je zelfverzekerder zult worden en hoe je dat ook kunt uitstralen.

Je leert technieken om vrouwen tot je aangetrokken te voelen (op een seksuele manier), waardoor je dus niet meer als “dat knuffelbeertje” of “oninteressant” wordt bestempeld.

Als je de tips en technieken die je worden verteld gaat toepassen in het dagelijkse (en het uitgaans)leven, dan wordt de kans inderdaad wel heel klein dat je voortaan in de friendzone gaat komen.

Is Anti Friendzone Kit zijn geld waard?

De Anti Friendzone Kit kost 97,- euro en dat vinden wij best een redelijke prijs voor een videotraining.

De video’s zijn van uitstekende kwaliteit, net als de informatie die je gegeven word.

Wij vinden de Anti Friendzone Kit de prijs van 97,- euro zeker waard, maar je moet natuurlijk voor jezelf afwegen of dat voor jou ook zo is.

Stel je daarom de volgende vraag: hoeveel is het jou waard om voortaan niet meer in de friendzone te komen met de dame die je graag wilt? Of hoeveel is het jou waard om uit de friendzone te komen bij de dame waarmee je graag ‘meer’ zou willen doen?

De Anti Friendzone Kit krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie