Review: Border Collie Geheimen (Henk Bakker)

Vandaag plaatsen we onze review van Border Collie Geheimen van Henk Bakker.

Wil je een border collie als huisdier, en wil je weten waar je allemaal op moet letten bij het ‘aanschaffen’ van een border collie? Of heb je al een border collie en wil je gewoon meer informatie over dit huisdier?

Wellicht ben je dan Border Collie Geheimen van Henk Bakker tegengekomen op het internet en twijfel je of je dit product moet kopen.

Op deze pagina vind je onze review, mening en ervaringen van Border Collie Geheimen.

Inhoud review:

Wie is Henk Bakker?

Henk Bakker is de verkoper van dit product.

Als we echter wat gaan zoeken op de naam Henk Bakker, komen we niks tegen. Het lijkt hier dan ook om een fictief persoon te gaan.

Wanneer we verder zoekeen naar ‘Henk Bakker’ komen we er achter dat de verkoper van dit product een eigen bedrijf Blue Sky Marketing heeft, welke meerdere informatie ebooks verkoopt.

Een ander ebook van Blue Sky Marketing is Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador van Jan Jacobs, en dit is dus dezelfde persoon als ‘Henk Bakker’.

Besef dus goed dat Henk Bakker niet een echt persoon is, en dat het hier om een internet marketeer/ondernemer gaat die dit ebook heeft gemaakt; en dat de kans bestaat dat deze persoon zelf geen expert is op het gebied van border collie’s.

We komen overigens geen negatieve ervaringen op het internet tegen.

Wat wordt er beloofd?

henk bakker
Henk Bakker.

De verkooppagina van Border Collie Geheimen is er één uit het boekje.

Er wordt voornamelijk gewezen op de ‘problemen’ (pijnpunten) die een border collie kan hebben, zoals het blaffen, niet luisteren, opspringen, ongewenst plassen enzovoorts.

Henk Bakker vertelt je dat zijn ebook de oplossing voor al deze problemen heeft. Daarnaast geeft hij je tips die je kunt gebruiken bij h et kopen van een border collie; en hoe je hier ook geld mee kunt verdienen.

Op zich zijn dit geen overdreven beloftes, en we zijn benieuwd wat we in het ebook gaan tegenkomen.

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met het Border Collie Geheimen pakket krijg je een vijftal ebooks. Je krijgt natuurlijk het hoofd ebook ‘Border Collie Geheimen’, maar je krijgt ook nog een aantal bonussen.

Het Border Collie Geheimen ebook bestaat uit 179 pagina’s en is behoorlijk uitgebreid. Er wordt uitgelegd hoe en waar je op moet letten bij het uitzoeken van een border collie, er wordt verteld over de training en de voeding en je leert algemene dingen waar je als honden-eigenaar mee te maken gaat krijgen.

Het ebook is simpel en duidelijk geschreven. Daarnaast vinden we de informatie erg goed, en dat hadden we eigenlijk niet verwacht.

Het gaat hier niet om een standaard ebookje, maar om een ebook met goede informatie die je zeker kan helpen als je een border collie hebt, of van plan bent om aan te schaffen.

Zoals gezegd krijg je ook nog vier bonussen:

  • Honden training geheimen (hoe je je hond moet trainen, en wat je het beste wel en niet kunt doen)
  • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy (27 pagina’s wat de basis van de verzorging en training van een puppy behandeld)
  • Je hond de baas (hoe je de baas over je hond word)
  • Acht technieken om je hond te laten komen (in dit ebook wordt uitgelegd hoe je je hond naar je toe kunt laten komen, bevat simpele maar toch waardevolle tips, zeker als het je eerste hond is)

De bonussen voelen soms wat simpel aan, maar toch gaat het hier om een behoorlijk compleet pakket, met goede informatie en veel leesvoer.

Is Border Collie Geheimen zijn geld waard?

Border Collie Geheimen kost 37,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt vijf ebooks, die in totaal meer dan 200 bladzijdes bevatten. De informatie in de ebooks is goed en compleet.

Als je van plan bent om een border collie aan te schaffen, of je hebt er al één, dan kan dit ebook een goede toevoeging en bron van informatie voor je zijn.

Er is veel tijd en aandacht besteed aan de informatie van de ebooks, en ook de vormgeving en opmaak is prima in orde.

Border Collie Geheimen krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie