Review: Smakelijk Paleo (Irene de Bloïs)

Vandaag plaatsen we onze review van Smakelijk Paleo van Irene de Bloïs.

Eerder deze week hebben we al een review geplaatst van een product wat Paleo-gerelateerd is, maar we kregen regelmatig aanvragen om Smakelijk Paleo te recenseren, dus besloten we om ook hier mee aan de slag te gaan en onze review hiervan te plaatsen.

Twijfel je dus om met Smakelijk Paleo van Irene aan de slag te gaan? Lees dan hieronder onze review en ervaringen van het ebook.

Inhoud review:

Wie is Irene de Bloïs?

Irene de Bloïs.
Irene de Bloïs.

Irene de Bloïs is de maker en verkoper van dit product.

Als we echter op internet wat gaan zoeken, komen we er achter dat Irene de Bloïs geen ‘echt’ persoon is, maar een personage welke is gemaakt door Remon Verburg.

Remon Verburg lijkt dus de echte maker en verkoper van dit product.

Remon is in dit geval een internet marketeer/ondernemer die ook wel verschillende andere informatie producten heeft uitgebracht, welke voornamelijk in de ‘geld verdienen op internet’-branche zaten.

We komen wel vaker tegen dat de ‘verkoper’ niet de echte verkoper blijkt te zijn, en dit hoeft ook niet erg te zijn zolang de kwaliteit van het product maar goed is.

Remon staat overigens wel netjes bij de Kamer van Koophandel (RV Internet Marketing) geregistreerd, en we komen zo snel geen negatieve berichten tegen.

Wat wordt er beloofd?

Op de verkoop pagina worden je de welbekende Paleo-voordelen beloofd, zoals dat je je fitter, gezonder en zekerder gaat voelen.

Daarnaast ga je natuurlijk afvallen, anders zou het niet compleet zijn ;-).

Op de verkooppagina kunnen we goed zien dat Remon geen expert is op het gebied van Paleo, want het lijkt er op dat Remon zomaar naar de verkooppagina’s van ‘concurrenten’ gekeken heeft, en daar zijn eigen verhaaltje van gemaakt heeft.

Daarnaast staat de verkooppagina vol met spelfouten, want ons aangeeft dat Remon zijn doelgroep niet echt serieus neemt.

Wat krijg je?

We moeten eerlijk toegeven dat we aangenaam verrast waren toen we zagen wat we te zien (en te lezen) kregen in de ebooks.

Even voor jouw informatie, we hebben zowel de 30 Minuten Paleo als het Smakelijk Paleo ebook uitgeprobeerd.

In het 30 Minuten Paleo ebook krijg je 40 recepten die je (je raad het al) in 30 minuten klaar kunt maken.

Het Smakelijk Paleo ebook bevat 250 recepten, die zijn opgedeeld in verschillende categorieën zoals ontbijt, lunch, desserts, diner en sauzen.

Daarnaast is dit ebook ook nog eens opgedeeld in verschillende ingrediënten, zoals rood vlees, kip, salades etc. Dit hebben we nog niet eerder gezien.

De recepten zijn goed beschreven en bevatten ook foto’s van het eindresultaat.

Sowieso vinden we de ebooks goed opgemaakt, en merken we dat Remon deze ebooks niet zomaar in elkaar heeft geknald.

Je krijgt bij elk recept een complete bereidingswijze, en ook nog eens links naar de ingrediënten zodat je die direct kunt kopen.

Als je het Smakelijk Paleo ebook aanschaft, krijg je ook nog eens gratis het 30 Minuten Paleo ebook, dus je hebt dan in totaal 290 paleo recepten. Zo kun je dus wel even vooruit ;-).

Is Smakelijk Paleo zijn geld waard?

Smakelijk Paleo kost 12,95 euro (en 30 minuten Paleo maar 7,95 euro) en dat vinden we een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt genoeg recepten, die ook nog eens in de Paleo lifestyle passen.

Beide ebooks zijn goed opgemaakt, en bevatten goede recepten waarvan je een duidelijke bereidingswijze voorgeschoteld krijgt.

Alhoewel we geen hoge verwachtingen hadden toen we naar de verkooppagina gingen, werden we toch aangenaam verrast en krijgt Smakelijk Paleo van ons 4 sterren.

Plaats een reactie