Review: Paleo Lifestyle (Wendy Mijnheer)

Vandaag plaatsen we onze review van het product Paleo Lifestyle van Wendy Mijnheer.

We zien de laatste tijd weer steeds meer Paleo-producten verschijnen, en nu het hoog zomer is (alhoewel het weer het wat laat afweten), zijn Paleo producten natuurlijk erg populair.

Twijfel je of je Paleo Lifestyle moet aanschaffen, en/of wil je meer weten over Wendy Mijnheer? Lees dan hieronder onze ervaringen en mening over dit product.

Inhoud review:

Wie is Wendy Mijnheer?

Wendy Mijnheer is de verkoopster van dit product.

We moeten eerlijk bekennen dat we nog nooit over Wendy hadden gehoord voordat we met deze review aan de slag zijn gegaan, dus voor ons is zij ook een nieuw persoon.

Wendy verkoopt haar product via het Puur & Fit netwerk, waar we al verschillende andere keren over geschreven hebben. Dit netwerk maakt het mogelijk voor mensen om hun product te koop te zetten.

We zien dat Wendy een opleiding Orthomoleculair voedingsdeskundige heeft gevolgd en deze ook heeft afgerond. Dit houdt in dat ze genoeg afweet van vitaminen, mineralen, vetten en koolhydraten. Ze heeft dus ervaring en kennis op het gebied van voeding (en Paleo).

In het dagelijks leven is Wendy overigens Notarisklerk en Executeur, dus voedingsexpert is niet haar full-time job.

Ze heeft wel een blog geplaatst op Puur & Fit, maar voor de rest komen we weinig online activiteiten van haar tegen die te maken hebben met voeding, gezondheid en Paleo.

Wel is Wendy een ‘echt persoon’, en kunnen we geen negatieve ervaringen over haar vinden.

Wat wordt er beloofd?

wendy mijnheer
Wendy Mijnheer.

Wendy doet niet echt grote beloften op de verkooppagina van Paleo Lifestyle, maar heeft het voornamelijk over de pluspunten van het Paleo dieet in het algemeen.

Zo zou je geen pijntjes en andere ongemakken meer hebben, zou je sneller en beter slapen, zou je energieker zijn, gaat je hongergevoel weg en krijg je een mooi lichaam.

Daarnaast biedt het Paleo dieet nog andere voordelen, die voornamelijk met je gezondheid te maken hebben. Keelontsteking zou bijvoorbeeld verleden tijd worden, net als acne en hooikoorts.

Dit klinkt ons natuurlijk wel goed in de oren, maar we zijn benieuwd of Wendy dit met haar Paleo Lifestyle waar kan maken.

Wat krijg je?

De Paleo Lifestyle bestaat uit zeven modules, deze bevatten elk een aantal video’s, begeleidende teksten en af en toe een download per video.

In Module 1 krijg je een introductie van Paleo. Dus wat is Paleo, wat is de oorsprong.

In Module 2 gaat het voornamelijk over het ontbijt. Hoe plan je je ontbijt in en hoe zorg je er voor dat het bij het Paleo dieet past?

In Module 3 wordt het avondeten behandeld.

In Module 4 wordt de lunch behandeld.

In Module 5 gaat het over de tussendoortjes. Wat zijn gezonde tussendoortjes en waarom zijn deze belangrijk?

In Module 6 gaat het over het aanpassen van je (eet)gewoontes om beter en gezonder te eten/leven.

In Module 7 krijg je extra tips en adviezen.

Als bonus krijg je nog 29 Paleo recepten. Deze bestaan uit een aantal afbeeldingen en informatie om het klaar te maken.

We moeten eerlijk zeggen dat we tevreden zijn over de kwaliteit van de informatie die je krijgt. De video’s zijn helder en duidelijk, Wendy legt alles goed en rustig uit.

Je krijgt een goede indruk van wat de Paleo lifestyle nou eigenlijk is, en hoe je deze zelf in je leven kunt gaan toepassen om fitter en slanker te worden.

Is Paleo Lifestyle zijn geld waard?

De Paleo Lifestyle kost 67,- euro en dat vinden we een goede prijs voor wat je krijgt.

Wendy geeft je veel én goede informatie, die ook nog eens goed verpakt is. Je krijgt video’s, .PDF bestanden en nog meer. Daarnaast vinden we de 29 Paleo recepten een leuke toevoeging; zo kun je namelijk direct aan de slag en hoef je zelf niet op zoek naar recepten.

Paleo Lifestyle krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie