Review: PayPro.nl, wat zijn onze ervaringen?

Vandaag plaatsen we onze review van het affiliate marketing netwerk PayPro.nl.

Eerder hadden we namelijk al een recensie geplaatst van Daisycon (wat ook een affiliate netwerk is), en sindsdien kregen we ook regelmatig wat aanvragen om PayPro.nl te bespreken, en dat is dus precies wat we op deze pagina gaan doen.

Op deze pagina bespreken we wat PayPro.nl precies is, voor wie het is en hoe je er geld mee kunt verdienen.

Inhoud review:

Wat is PayPro.nl?

PayPro.nl is een Nederlands affiliate marketing netwerk, wat zich voornamelijk richt op de verkoop van digitale producten, zoals ebooks en videotrainingen.

PayPro maakt het mogelijk om andermans producten te promoten, zodat jij een bepaald bedrag commissie krijgt als een koper via jouw affiliate link koopt. PayPro verzorgt in dit geval de affiliate link, en zorgt er voor dat de commissie bij de affiliate terecht komt.

Daarnaast maakt PayPro.nl het mogelijk om jouw (informatie) producten te koop te zetten, zodat klanten kunnen betalen.

Het bedrag komt dan op jouw PayPro.nl rekening te staan, en dit kun je ten alle tijden overboeken naar je bankrekeningnummer.

Voor wie is PayPro?

PayPro is voor twee typen mensen, de affiliates en de verkopers van producten.

Als jij geen eigen product hebt om te verkopen, dan kun je PayPro.nl gebruiken om andere producten te verkopen, en om daar commissie over te verdienen.

Heb je wel een eigen product, dan kun je PayPro.nl als het ware als betaalprovider inzetten.

PayPro.nl is voornamelijk interessant als je digitale producten zoals ebooks en videotrainingen verkoopt, aangezien de marges best hoog zijn, en PayPro het betaalproces kan automatiseren.

Hiermee bedoelen we dat PayPro.nl er voor (kan) zorgt (or zorgen) dat de koper automatisch het gekochte ebook in de mail krijgt opgestuurd, of dat er automatisch inlogcodes van de gekochte videotraining gemaild worden.

Hoe kun je geld verdienen met PayPro?

Je kunt dus op twee manieren geld verdienen met PayPro.nl:

 • Als affiliate (je promoot andere producten in ruil voor commissie)
 • Als product eigenaar (je verkoopt je eigen producten)

Als je als affiliate te werk gaat, kun je producten uit het PayPro Campagneoverzicht promoten. PayPro zorgt voor jouw affiliate link, die je dus op – bijvoorbeeld – je website kunt zetten, en zodra bezoekers via jouw affiliate link het product kopen, krijg jij commissie.

PayPro, ja of nee?

Wij zitten al een tijdje bij PayPro.nl en we moeten eerlijk zeggen dat we erg tevreden zijn over dit affiliate netwerk.

De hoge vergoedingen die je kunt verdienen als affiliate maken het aantrekkelijk om een gratis account bij PayPro.nl aan te maken.

Daarnaast is de klantenservice (de laatste tijd) erg goed, en krijg je vaak al binnen twee uur antwoord.

3 gedachten over “Review: PayPro.nl, wat zijn onze ervaringen?”

 1. Mijn ervaringen zijn minder positief. Ik gebruik paypro als affiliate om producten van anderen te verkopen.

  Een hoop functionaliteiten werken niet of niet goed op de website. Daarnaast zijn een hele hoop verkopers waarvan de websites niet meer bestaan.

  Ik heb paypro aangeschreven en ik heb alleen de melding gekregen dat ze het naar de juiste afdeling zullen doorzetten.

  Daarentegen vind ik het mooi dat het een Nederlands product is, werkt de affiliate-link goed en hebben ze een goede cursus (€50) waarmee je als affiliate aan de slag kunt

  Beantwoorden
  • Hallo Paul, ik overweeg ook mijn producten via Paypro aan te gaan bieden. Heb jij inmiddels al reactie op je vragen gehad?

   Beantwoorden
  • Hallo Paul (en andere PayPro affiliates),

   Mocht je interesse hebben of iemand kennen die het heeft, ik heb vandaag mijn dienst – categorie relaties en liefde – aangeboden aan affiliates via PayPro. Dus zeer actueel en de website is in de lucht :).

   Groetjes,
   Pamela

   Beantwoorden

Plaats een reactie