Review: Strakke Buik Bijbel (Oscar Helm)

Vandaag plaatsen we onze review over de Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm (was eerst Glenn Goossens).

Wij kregen de afgelopen tijd namelijk veel aanvragen om met de Strakke Buik Bijbel aan de slag te gaan, en dus hebben we besloten dat te doen, om zo onze review, mening en ervaringen met jou te kunnen delen.

Zo weet je aan het eind van deze Strakke Buik Bijbel review of het product wat voor jou is, en of het zijn geld waard is.

Lees dus hieronder onze Strakke Buik Bijbel review.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/Strakke_Buik_Bijbel/20138/5289″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-green” target=”_blank”]Klik hier om DIRECT naar de kortingscode van de Strakke Buik Bijbel te gaan[/otw_shortcode_button]

Inhoud review:

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm is de maker en verkoper van dit product.

Op de hoofdsite happyhealthy.nl lezen we dat Oscar Helm afslankcoach, voedingsdeskundige, (dieet)psycholoog, auteur en orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur is.

Als we echter verder op het internet gaan zoeken, komen we niet veel meer informatie over Oscar Helm tegen, behalve zijn verhaal op https://happyhealthy.nl/oscar-helm/.

Gaan we verder zoeken, dan zien we dat Oscar wel netjes bij de Kamer van Koophandel staat geregistreerd, en we zien ook contactgegevens.

We hebben voordat we met de Strakke Buik Bijbel aan de slag zijn gegaan even contact opgenomen met Oscar, en we kregen netjes binnen 24 uur antwoord

We kunnen op internet geen negatieve ervaringen en/of berichten over Oscar vinden, dus dat doet ons goed.

Wat wordt er beloofd?

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er beloofd dat je dankzij de Strakke Buik Bijbel je buikvet gaat verbranden, en je dus een strakke buik gaat krijgen… de strakke buik van je dromen.

Oscar vertelt je waarom veel mensen de verkeerde methoden en technieken gebruiken om een strakke buik te krijgen, en legt je uit waarom de meeste andere methodes die te vinden zijn, simpelweg niet (blijvend) werken.

Volgens Oscar lukt het de meeste mensen niet om een strakke buik te krijgen omdat de oefeningen die ze doen moeilijk en niet leuk zijn, ze niet snel genoeg resultaat krijgen en ze niet weten of ze wel de juiste oefeningen doen.

Daarnaast speelt de juiste voeding ook een belangrijke rol.

In de Strakke Buik Bijbel zal Oscar je precies uitleggen en laten zien hoe je zonder al te veel moeite een strakke buik kunt krijgen, en deze ook kunt behouden.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

De Strakke Buik Bijbel is een ebook wat je direct na betaling kunt downloaden naar je computer.

Je ziet al gelijk dat het ebook er netjes en verzorgd uitziet, en dat Oscar heel wat tijd heeft besteed aan het in elkaar zetten en designen van het ebook; onze complimenten hiervoor!

Oscar begint met een inleiding, en vertelt waarom juist zijn methode wel werkt, en waarom de andere methoden niet zo goed werken.

Daarna vertelt Oscar je op een duidelijke manier uit hoe je een blijvende strakke en platte buik kunt krijgen. Dit doe je aan de hand van de juiste buikspieroefeningen, en een structureel schema wat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Daarnaast geeft Oscar je nog advies over wijzigingen die je kunt maken in je dieet. Hierdoor ga je je metabolisme versnellen, en vermijd je vermakende combinaties. Hierdoor wordt je buik sneller plat.

Zonder al te veel weg te geven over de inhoud van dit ebook (dat zouden we natuurlijk niet leuk vinden voor Oscar), komt het er op neer dat je slechts 3 keer in de week oefeningen hoeft te doen. Dit zijn oefeningen voor je schuine, onderste en rechte buikspieren.

Wij zijn een paar weken aan de slag gegaan met de buikspieroefeningen, informatie en voedingstips, en zagen na zo’n anderhalve week al resultaat.

Naast de Strakke Buik Bijbel zelf, krijg je nog twee gratis bonussen, die ook van dezelfde goede kwaliteit zijn en goede informatie bevatten.

Is de Strakke Buik Bijbel zijn geld waard?

De Strakke Buik Bijbel kost 47 euro in fysieke + digitale editie en anders 39,97 euro voor de digitale editie en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Hoeveel is het jou waard om (blijvend) een strakke buik te hebben, waarmee je zonder schaamte over het strand kunt lopen? Sterker nog: om andere mensen jaloers naar je te laten kijken?

Oscar geeft je alle informatie die je nodig hebt om je droombuik te kweken, en deze ook te behouden.

De informatie die Oscar geeft is goed, en wanneer je actief aan de slag gaat met de informatie en oefeningen, heb jij binnen no-time een strakke buik.

De Strakke Buik Bijbel krijgt van ons 5 sterren.

1 gedachte over “Review: Strakke Buik Bijbel (Oscar Helm)”

Plaats een reactie