Review: Proteïnerijke Recepten Pakket

Vandaag plaatsen we onze review over het Proteïnerijke Recepten Pakket.

We kregen namelijk veel aanvragen van onze lezers of we dit product eens wilden proberen, en onze review en ervaringen op deze site te delen.

Daarom gingen we zelf aan de slag met het Proteïnerijke Recepten Pakket en delen we hier onze mening en ervaringen.

Twijfel je nog of het Proteïnerijke Recepten Pakket wat voor jou is? Lees dan hieronder onze eerlijke review.

Inhoud review:

Wat is het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Zoals de naam al doet vermoeden, is het Proteïnerijke Recepten Pakket een receptenboek, met daarin proteïnerijke recepten.

Voor veel mensen is het lastig en tijdrovend om de juiste proteïnerijke recepten te vinden, en dit ebook helpt daar dus bij.

Het ebook is gemaakt en uitgegeven door Droog Trainen Academie, welke meerdere informatieproducten op de markt heeft gebracht.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is een ebook, wat dus digitaal geleverd word, zodat je het eenvoudig en direct na aanschaf kunt lezen op je iPad, iPhone, computer, Samsung telefoon, tablet of wat dan ook.

Wat wordt er beloofd?

De belofte die meteen wordt gedaan is dat je dankzij het ebook een droger lichaam gaat krijgen.

Door met het ebook aan de slag te gaan, ben je niet meer uren aan het zoeken naar recepten, die ook nog eens de verkeerde maateenheden zouden bevatten.

Wat je met veel recepten op het internet hebt, is dat je niet precies weet wat je nou eigenlijk eet. Dat zou bij Het Proteïnerijke Recepten Pakket niet het geval zijn, omdat bij elk recept de voedingswaarden zouden zijn aangegeven.

Ook zou je dankzij de recepten in het ebook je overtollige vet snel kwijtraken.

Het ebook zou recepten voor de hele dag bevatten, dus voor het ontbijt, lunch en avond (en ook nog snacks). Deze recepten zouden voorzien zijn van afbeeldingen, recepten en een bereidingswijze.

Wij zijn benieuwd wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het Proteïnerijke Recepten Pakket krijg je een ebook met een aantal bonussen.

Wat gelijk opvalt, is dat het ebook er netjes uitziet, en dat het kwalitatief dus gewoon goed in elkaar zit.

Het Proteïnerijke Recepten Ebook begint met een inleiding, en daarna vind je al gelijk de recepten. De recepten zijn netjes opgedeeld per categorie, dus ontbijt, lunch en diner.

Alle recepten zijn inderdaad netjes voorzien van afbeeldingen, een bereidingswijze, de recepten en de inhoud (dus wat je nou precies eet, en hoeveel calorieën de gerechten bevatten).

Naast het Proteïnerijke Recepten Pakket krijg je ook nog de volgende bonussen:

  • Proteïnerijke Smoothies
  • Proteïnerijke Snacks
  • Proteïnerijke Salades
  • Proteïnerijke Salade Dressings

De bonussen zijn van dezelfde hoge kwaliteit als het ‘hoofd ebook’ en bieden een mooie toevoeging.

De recepten die je in de ebooks vind zijn inderdaad makkelijk en snel klaar te maken, en wij vinden ze nog lekker ook.

Is Het Proteïnerijke Recepten Pakket zijn geld waard?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket kost 27,- euro en dat is echt een prima prijs voor wat je krijgt.

Bij elkaar bevat het pakket 155 recepten, waardoor de prijs per recept neer zou komen op 0,17 cent, wat echt geen geld is.

De ebooks zitten goed in elkaar, zijn netjes en verzorgd qua layout en de recepten die je krijgt zijn ook nog eens makkelijk en snel klaar te maken, en nog lekker ook!

Ben je op zoek naar kant en klare recepten om daarmee een strakker en gezonder lichaam te krijgen? Dan raden we je het Proteïnerijke Recepten Pakket van harte aan. Je kunt het sowieso 30 dagen uitproberen, mocht je het in die 30 dagen toch niks vinden, kun je altijd nog je geld terugvragen.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie