Review: Gespierde God (Glen Goossens)

Vandaag plaatsen we onze recensie over het Gespierde God ebook van Glen Goossens.

We hadden namelijk al eens eerder een product van Glen gerecenseerd, en kwamen dit product tegen in de hitlijsten van PayPro. Daarom besloten we om ook dit ebook aan te schaffen, en onze mening en ervaringen met jullie te delen.

Twijfel je dus nog of je het Gespierde God ebook van Glen Goossens moet kopen en of het wel wat voor jou is?

Lees dan hieronder onze Gespierde God review.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/Gespierde_God/20174/5289″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” target=”_blank”]Gespierde God kopen? Ga direct naar de kortingspagina![/otw_shortcode_button]

Inhoud review:

Wie is Glen Goossens?

Glen Goossens is de maker en verkoper van het Gespierde God ebook.

Zoals we in de inleiding al lieten weten is Glen zeker geen onbekende van ons. We hebben eerder zijn ebook ‘de Strakke Buik bijbel’ al gerecenseerd. Zie hier onze Strakke Buik Bijbel review.

Daar zeggen we ook dat Glen netjes bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, en het feit dat hij (op moment van schrijven) meerdere ebooks heeft uitgebracht, laat wel zien dat hij een expert is in zijn vakgebied.

De Strakke Buik Bijbel werd door ons positief ontvangen, dus je kunt er van uit gaan dat Glen zeker geen oplichter is, en dat je gewoon netjes je ebook krijgt.

We kunnen op het internet dan ook geen negatieve ervaringen over hem vinden.

Wat wordt er beloofd?

Zoals de naam al zegt, wordt je hier beloofd dat je dankzij het Gespierde God ebook een gespierd lichaam gaat krijgen.

Glen was – naar eigen zeggen – vroeger helemaal niet gespierd, maar toen hij zijn eigen methode ging uitproberen, veranderde dat al rap.

In zijn ebook gaat Glen je niet alleen kracht oefeningen vertellen, maar vertelt hij ook over het nemen van de juiste voeding, en welke voeding je absoluut niet moet nemen als je gespierd wilt worden.

Anyway, we kunnen er kort of lang over praten; in het Gespierde God ebook ga je simpelweg leren en wat je wel én juist niet moet doen om gespierd te worden.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met het Gespierde God ebook van Glen Goossens aan de slag te gaan, krijg je gelijk toegang tot het ebook en de bijbehorende bonus (Sensationeel Maar Gezond Afvallen).

Het ebook is eigenlijk opgezet in dezelfde sfeer en stijl als de Strakke Buik Bijbel. Glen begint met een inleiding en vertelt je waarom zijn methode zo goed werkt.

Het Gespierde God ebook bestaat uit kracht oefeningen die je moet uitvoeren om gespierd te worden. Daarnaast krijg je kant-en-klare trainingsschema’s en een bijpassend voedingsschema.

Glen vertelt je ook al gelijk dat voeding heel gelijk is om gespierd te worden (en te blijven) en zijn voedingsschema’s helpen daar zeker mee.

We vinden het ebook goed in elkaar gezet. De oefeningen, de trainingsschema’s en het voedingsschema zijn slim opgezet en zijn we nog niet ergens anders tegengekomen.

Wij zijn acht weken aan de slag gegaan met de informatie uit het ebook, en inderdaad, onze spiermassa is heel wat vergroot, we voelen ons een stuk fitter en dat is duidelijk te zien; we zijn namelijk heel wat breder, sterker geworden en zien er stukken fitter uit.

Is het Gespierde God ebook zijn geld waard?

Het Gespierde God ebook kost 39,97 euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Besef goed dat een abonnement aan de sportschool heel wat duurder is, en dat je dit ebook voor deze prijs voor altijd mag houden. Daarnaast kun je Glen via de email (gratis) om hulp vragen.

Wanneer je actief aan de slag gaat met de oefeningen en informatie uit het Gespierde God ebook, ga je zeker (binnen korte tijd) een stuk gespierder worden. Hierdoor ga je je ook een stuk fitter voelen, en dat is natuurlijk van onschatbare waarde.

Je wordt er een stuk zelfverzekerd van, en Glen laat zien dat gespierd worden voor iedereen mogelijk is.

Het Gespierde God ebook krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie