Review: Doe Het Zelf Winst (Ruud Brouwer)

Vandaag plaatsen we onze review over het Doe Het Zelf Winst systeem van Ruud Brouwer.

We kregen namelijk steeds meer aanvragen om dit product eens uit te testen, en dus besloten we om zelf met Doe Het Zelf Winst van Ruud Brouwer aan de slag te gaan.

Het leek ons namelijk wel mooi om wat extra geld te verdienen met wat doe-het-zelf projecten.

Twijfel je dus nog of je met Doe Het Zelf Winst aan de slag te gaan, en of het wel wat voor jou is?

Lees dan hieronder onze review, mening en ervaringen!

Inhoud review:

Wie is Ruud Brouwer?

Ruud Brouwer is de maker en de verkoper van dit product.

Ruud is een goede vriend van Fred Schouten, welke we kennen van Fred’s Bouwtekeningen (grote kans is dat je via Fred’s Bouwtekeningen op de website van Ruud terecht bent gekomen).

Ruud zegt al jaren een klusser te zijn, en toen hij op zoek was om wat extra geld te verdienen met het zijn doe het zelf projecten, kwam hij (na lang proberen) op een manier die hem behoorlijk wat geld heeft opgebracht.

Deze methode heeft hij dus in zijn Doe Het Zelf Winst systeem beschreven.

Wat wordt er beloofd?

ruud brouwer
Ruud Brouwer.

Ruud beloofd je simpelweg dat je geld kunt verdienen met het doe het zelf projecten.

Stel dat jij een klusser bent, en je wilt wat extra geld bijverdienen, dan kun je dankzij het Doe Het Zelf Winst systeem dit realiseren.

Je zou toegang krijgen tot twee ebooks, één waarmee Ruud zijn ‘systeem’ uit de doeken doet en vertelt hoe je geld kunt verdienen met je doe het zelf projecten (zonder veel geld te hoeven investeren), en een ander ebook met daarin zijn meest succesvolle projecten.

Dit alles dus zonder grote investeringen, moeite en tijd.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met Doe Het Zelf Winst van Ruud Brouwer, krijg je zoals beloofd toegang tot twee ebooks.

In de eerste legt Ruud uit hoe je geld kunt verdienen met je doe het zelf projecten, en in de andere laat hij bouwtekeningen zien van de projecten die voor hem het meest hebben opgebracht.

We kunnen je natuurlijk niet de complete inhoud van de ebooks vertellen, maar Ruud vertelt je waar vraag naar is op de doe het zelf markt, hoe je de doelgroep zo goedkoop mogelijk kunt benaderen, en hoe je dit professioneel kunt aanpakken om meer geld te verdienen.

Daarnaast krijg je dus ook toegang tot zijn meest succesvolle projecten, en deze kun je gewoon overnemen en zelf gaan maken en te koop gaan zetten.

Wij hadden zelf een doe het zelf project gemaakt en te koop gezet volgens de methode van Ruud, en inderdaad, deze was zo verkocht!

Is Doe Het Zelf Winst zijn geld waard?

Doe Het Zelf Winst kost 27,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Ruud vertelt je zijn exacte manier om geld te verdienen met doe het zelf projecten en laat niks achter.

Als je een beetje goed kunt klussen en op zoek bent naar een manier om wat extra geld te verdienen, kun je hier makkelijk mee aan de slag.

Een prima ebook waar je de kosten er zo mee hebt uitgehaald.

Doe Het Zelf Winst krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie