Review: eCursus Blijvend Zelfvertrouwen (Frank de Moei)

Vandaag plaatsen we onze review over de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei.

We kregen namelijk veel aanvragen om deze cursus eens te recenseren, en dus besloten we zelf aan de slag te gaan met de cursus.

Twijfel je nog of de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei wat voor jou is?

Wij gingen er mee aan de slag en delen hier onze review, mening en ervaringen!

Inhoud review:

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is de maker en de verkoper van deze cursus.

In tegenstelling tot vele andere producten die we op deze website hebben gerecenseerd, gebruikt deze verkoper zijn echte naam en staat Frank netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd.

Frank is Professional Coach and Trainer en heeft zijn eigen website en bedrijf Newstart.nl waarop hij zeer regelmatig nieuwe content plaatst, en ook deze eCursus Blijvend Zelfvertrouwen op verkoopt.

Wanneer we zijn LinkedIn profiel bekijken zien we een indrukwekkend lijstje aan referenties, en ook wanneer we op internet gaan zoeken, zien we dat Frank een daadwerkelijke professional is.

Ja, Frank weet waar hij het over heeft en met ben je aan het juiste adres!

Wat wordt er beloofd?

frank de moei
Frank de Moei.

Zoals de naam van de cursus al zegt beloofd Frank je dat je dankzij zijn cursus meer vertrouwen in jezelf gaat krijgen.

Je krijgt meer zelfvertrouwen, gaat meer in jezelf geloven, krijgt meer respect voor jezelf, krijgt meer zelfwaardering en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Het komt er op neer dat wanneer je met de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen aan de slag gaat, dat je dan zelfvertrouwen in jezelf gaat krijgen, en dat ook blijft houden.

Hiermee wordt je stap voor stap begeleid.

Het gebrek aan zelfvertrouwen is iets waar veel mensen (helaas) mee zitten, en dat is natuurlijk zonde.

Door vertrouwen in jezelf te hebben zit je een stuk lekkerder en beter in je vel, wat het leven zoveel mooier maakt.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen krijg je toegang tot de cursus en de bijbehorende bonussen.

De cursus zelf bestaat uit drie delen, namelijk:

  1. Analyseer je zelfvertrouwen. In deel 1 ga je ontdekken wat zelfvertrouwen precies is, en waarom het zo belangrijk is om dit te hebben. Je leert waarom het de basis is van een gelukkig leven. Ook vertelt Frank de gevolgen van het ontbreken van zelfvertrouwen
  2. Ontdek je zelfvertrouwen. In deel 2 ga je kijken hoe het gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan en welke invloed dit heeft op je directe omgeving. Daarnaast ga je met Frank kijken naar wat jouw sterke punten zijn, zodat je klaargestoomd bent voor deel 3.
  3. Creëer nieuw zelfvertrouwen. In deel 3 ga je samen met Frank werken aan het creëren van zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen is er niet voor even, maar is sterk en blijvend. Je gaat kijken naar hoe je de doelen in je leven kunt realiseren en hoe je de regie over je eigen leven krijgt.

De gehele cursus zit enorm goed in elkaar, en laat je tot bepaalde inzichten komen. Zeker het ‘reflecterende gedeelte’ vinden we erg sterk, wat echt nodig is om tot meer zelfvertrouwen (deel 3) te komen.

Daarnaast krijg je ook toegang tot extra bonussen die goed bij de cursus aansluiten.

Is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen zijn geld waard?

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen kost 49,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Besef goed dat wanneer je hier een ‘offline expert’ voor in zou huren, je vaak al 100,- euro per uur kwijt zou zijn, wat neer zou komen op makkelijk 1000,- euro in totaal.

Frank is een echte professional en dat zie je in de gehele cursus terugkomen.

Wat is het jou waard om vertrouwen in jezelf te krijgen? Om niet meer te twijfelen om recht door zee te zijn? Om de dingen te doen die jij belangrijk vind en je eigen mening te zeggen?

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie