Review: eCursus Vind Je Ideale Baan (Frank de Moei)

Vandaag plaatsen we onze review over de eCursus Vind Je Ideale Baan van Frank de Moei.

We kregen veel aanvragen of we deze eCursus eens wilden behandelen, en dus besloten we de cursus zelf aan te schaffen en er zelf mee aan de slag te gaan.

Wij waren tenslotte ook wel benieuwd.

Twijfel je nog of de eCursus Vind Je Ideale Baan wat voor jou is? En of je er echt je ideale baan mee gaat vinden? Lees dan hieronder onze eerlijke review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Frank de Moei

Frank de Moei is de maker en verkoper van de eCursus Vind Je Ideale Baan en is ook zeker geen onbekende van ons. We hebben namelijk al twee andere producten van hem behandeld op onze website (welke goed werden beoordeeld).

Frank is Professional Coach and Trainer en heeft al jarenlange ervaring op het gebied van mensen coachen en helpen.

Hij heeft zijn eigen website en bedrijf NewStart.nl en plaatst daar zeer regelmatig nieuwe artikelen.

Wanneer we zijn LinkedIn profiel tegenkomen zien we enorm veel referenties en beoordelingen. Deze zijn vrijwel allemaal positief en doet ons vermoeden dat Frank goed weet waar hij het over heeft, en een echte professional is.

Wat wordt er beloofd?

Frank de Moei.
Frank de Moei.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt hier beloofd dat je dankzij de cursus je ideale baan gaat vinden.

Hiervoor moet je natuurlijk eerst weten wat jouw ideale baan is, en waar jouw passies en talenten liggen. Dat is ook wat Frank je tijdens de eCursus laat (her)ontdekken.

Veel mensen hebben niet de baan die ze echt willen, en gaan elke dag met tegenzin naar het werk. Daar moet natuurlijk verandering in komen.

Frank helpt je met deze cursus om er achter te komen wat jij nou echt wilt, en hoe je aan jouw ideale baan kunt komen. Zodat je niet meer met tegenzin naar je werk gaat, maar elke dag doet wat je het leukst vind.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met de eCursus Vind Je Ideale Baan van Frank de Moei krijg je twaalf weken lang tien mails gestuurd.

Deze mails bestaan uit drie delen, namelijk:

Deel 1: Ontdek je Passies en Talenten – In het eerste deel ga je (her)ontdekken wat je nou eigenlijk écht leuk vind, en waar je passies en talenten liggen. Dit is natuurlijk noodzakelijk om er achter te komen wat jouw ideale baan is.

Deel 2: Zet Twijfel om in Kracht – In he tweede deel ga je ontdekken hoe je de twijfels om van baan te veranderen om kunt zetten naar daadwerkelijke actie. Veel mensen vinden het eng om van baan te wisselen, en Frank helpt je daar dus bij in dit deel van de cursus.

Deel 3: Maak de Overstap naar je Ideale Baan – Zoals de naam al doet vermoeden, ga je hier de overstap maken naar je ideale baan.

Alle mails bevatten goede oefeningen om je dichter bij je doel te brengen.

Je gaat echt naar jezelf kijken en gaat ontdekken wat jij nou eigenlijk graag wilt. Hierbij drukt Frank je met de neus tegen de feiten, en laat echt zien waar jouw passies en talenten liggen.

Vaak vergeten we wat we nou eigenlijk willen in het leven. En wat is er nou erger dan als je oud bent er achter te komen dat je dat wat je heel je leven hebt gedaan, eigenlijk helemaal niet leuk vond?

Is de eCursus Vind Je Ideale Baan zijn geld waard?

De eCursus Vind Je Ideale Baan kost 49,- euro en dat vinden we eigenlijk weinig geld voor wat je krijgt.

Alle mails en coaching sessies die je krijgt zijn van uitstekende kwaliteit en gaan er voor zorgen dat je dichter bij je doel gaat komen.

Wanneer je eenmaal je ideale baan hebt gevonden, is dit natuurlijk de beste 49,- euro die je hebt uitgegeven.

Het is namelijk onbetaalbaar om elke dag te doen wat jij het liefst doet. Je hele leven gaat er beter van worden. Veel mensen zullen daar jaloers op zijn.

De eCursus Vind Je Ideale Baan krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie