Review: Internet Masterclass (Jacko Meijaard)

Vandaag plaatsen wij onze review over de Internet Masterclass van Jacko Meijaard.

We hoorden de laatste tijd namelijk veel over Jacko’s nieuwe coaching programma, en besloten zelf aan de slag te gaan met de Internet Masterclass om zo onze review, mening en ervaringen te kunnen vertellen.

Twijfel je dus nog of je zelf aan de slag moet gaan met de Internet Masterclass, en of deze coaching wat voor jou is?

Lees dan hieronder onze review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de oprichter van Internet Succes Gids.nl en is zeker geen onbekende van ons.

Eerder al hadden we onze review over de Affiliate Marketing Revolutie geplaatst.

Jacko gaat al jaren mee op het internet, en heeft met Internet Succes Gids.nl een grote en goede naam voor zichzelf opgebouwd.

Hij staat bekend als een behulpzame jongen, die geen loze beloftes maakt.

Op Internet Succes Gids.nl deelt hij zijn kennis wat betreft internet marketing, zoekmachine optimalisatie en soortgelijke onderwerpen.

Hij is vermeld op onder andere de blog van LeadPages, Beleggers Belangen, Slagter Media, Webinar Expert, Slimmer Ondernemen en meer.

Ook staat hij netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en gebruikt hij zijn echte naam. Ook op internet lezen we alleen maar positieve verhalen over hem.

Niks om je zorgen over te maken dus.

Wat wordt er beloofd?

jacko meijaard
Jacko Meijaard.

De Internet Masterclass is een coaching programma.

Jacko belooft je dan ook dat je dankzij zijn coaching (in de vorm van de Internet Masterclass) “eindelijk geld gaat verdienen op het internet”.

Hiervoor zou je toegang krijgen tot een volledige bibliotheek en zijn persoonlijke support.

Daarnaast zou je ook toegang krijgen tot zijn eerdere en toekomstige trainingen.

Ook zou je elke maand uitgenodigd moeten worden voor een geheim webinar, welke alleen voor Internet Masterclass deelnemers is en waarin hij zijn beste en nieuwste technieken laat zien omtrent geld verdienen op het internet.

Kortom: hij beloofd je om jou te gaan leren hoe je geld kunt verdienen op het internet, hoe je telkens meer geld kunt gaan verdienen en hoe je het internet voor jou kunt laten werken.

Meer geld verdienen hoeft namelijk niet te betekenen dat je er ook meer tijd in hoeft te steken.

Dat is volgens Jacko het grootste voordeel: overal ter wereld geld kunnen verdienen en zelf je tijden indelen.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met de Internet Masterclass aan de slag te gaan, krijg je enkele uren later een persoonlijke mail van Jacko met daarin verdere details en je inlog gegevens om alle video’s te kunnen bekijken.

Als je inlogt in het Leden-gedeelte en naar de Internet Masterclass gaat, krijg je daar toegang tot een zeer uitgebreide videobibliotheek waarin Jacko je laat zien hoe je (op verschillende manieren) geld kunt gaan verdienen op het internet.

Hij laat je aan de hand van hands-on video’s zien hoe je bijvoorbeeld geld kunt verdienen door het maken en verkopen van je eigen product, maar ook door het promoten van andermans producten, of het laten maken van eigen producten, om deze anoniem te kunnen verkopen (PLR producten).

Alle video’s zijn erg duidelijk en Jacko legt alles goed uit.

Daarnaast kun je ook alle afgelopen geheime webinars zien, wat er ondertussen al meer dan 12 zijn. Dit is dus zo’n 12 uur aan extra content, wat elke maand wordt uitgebreid.

De webinars bevatten ook echt hele goede informatie, en zijn ook erg hands-on te noemen.

Jacko laat je zien wat hij gedaan heeft, en vervolgens hoe jij dit (direct) kunt gaan toepassen om geld te verdienen. Hierin vertelt hij ook sneaky trucs voor snel resultaat.

Daarnaast hebben we natuurlijk de persoonlijke coaching van Jacko zelf.

Hij gaat samen met jou kijken wat je wilt bereiken, en zet dan een plan met je op hoe je dit kunt bereiken. Hier kunnen we natuurlijk niet te veel over zeggen, maar Jacko helpt je daadwerkelijk persoonlijk met het opzetten van jouw internet business. Je krijgt geen standaard mails of iets dergelijks, nee, je krijgt Jacko’s toegewezen support en aan alles is te merken dat hij een expert is.

Is de Internet Masterclass zijn geld waard?

De Internet Masterclass kost 147,- euro per maand en dat is natuurlijk best een behoorlijke prijs.

Besef echter goed dat je deze kosten er makkelijk uit gaat halen als je actief aan de slag gaat met Jacko’s coaching; aan Jacko’s hulp zal het in ieder geval niet liggen, want hij is er echt toe bereid jou in alle opzichten te helpen, wat jouw situatie ook is.

Het doel van Jacko is dan ook dat je binnen twee maanden daadwerkelijk geld gaat verdienen, en we weten zeker dat je dit ook gaat lukken als je hier je zinnen achter zit.

Als je dan 200,- euro verdient, en na het eerste half jaar op zo’n 1000,- euro per maand zit en zo telkens meer gaat verdienen, is die 147,- euro per maand natuurlijk de beste investering die je maar kunt maken.

De Internet Masterclass krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie