Review: Stop Eczeem Stappenplan (Marijke Schippers)

Sinds korte tijd staat het Stop Eczeem Stappenplan van Marijke Schippers in de PayPro lijsten. Hoogste tijd voor een review van onze kant dus!

We hadden nog niet eerder een product over eczeem (of het stoppen er van) gezien en waren benieuwd naar de inhoud.

Daarom besloten we het ebook van Marijke Schippers aan te schaffen, en de inhoud er van op ons gemak te lezen en te bestuderen.

Onze bevindingen van het Stop Eczeem Stappenplan vind je dan ook hieronder!

Inhoud review:

Wie is Marieke Schippers?

De maker van het Stop Eczeem Stappenplan is Marijke Schippers.

Wanneer we beginnen met onderzoek te doen naar Marijke komen we eigenlijk niks tegen. Geen bijbehorend Facebook profiel of LinkedIn account.

Als we verder zoeken vinden we dat ze ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel onder Educational Publishing. Vreemd is dat er bij de vermelding staat dat dit bedrijf weer is “uitgeschreven uit het handelsregister”.

Ook vinden we dat het adres van Educational Publishing een leegstaand kantoorpand is..

Het lijkt er dus op dat Marijke er alles aan doet om zo anoniem mogelijk te blijven.

Wat wordt er beloofd?

Marijke Schippers
Marijke Schippers.

De verkooppagina is er één uit het boekje.

Marijke beloofd je namelijk dat je – wanneer je met haar ebook aan de slag gaat – van je eczeem gaat afkomen.. voor altijd!

De eczeem zou namelijk op een compleet natuurlijke manier verdwijnen, dit door eczeem vanaf de oorsprong aan te pakken.

Volgens Marijke zijn geneesmiddelen die artsen voorschrijven slecht voor je en pakken ze niet de echte oorzaken aan, maar juist de symptomen van eczeem.

Gewaagde uitspraken, maar wij zijn benieuwd naar wat Marijke ons gaat laten zien.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het Stop Eczeem Stappenplan krijg je toegang tot vier ebooks (het hoofd ebook en drie bonus ebooks) en een een gratis persoonlijke e-mail consultHier komen we later nog op terug.

Wanneer we het hoofd ebook openen lezen we eerst uitgebreid over de vormen van eczeem en hoe we deze kunnen herkennen. Hierna vertelt Marijke je over de hormoon zalfjes (die je van artsen zou krijgen) en waarom ze niet werken.

Hier is waar Marijke je komt helpen, en komt het stappenplan om de bocht. Dit gaat in op voeding en voedingssupplementen. We kunnen je in deze review natuurlijk niet de volledige inhoud van het stappenplan vertellen, maar het komt er op neer dat Marijke je advies geeft over de voeding die je zou moeten gebruiken, waarna je eczeem dus zou verdwijnen.

Of dit ook daadwerkelijk gaat helpen, valt nog te bezien. In ons team hebben we niemand die eczeem heeft, maar we kunnen ons wel voorstellen dat het veranderen van je voedingspatroon een positieve invloed kan hebben op het verdwijnen van eczeem.

En misschien dat het je eczeem niet helemaal laat doen verdwijnen, het zal er wellicht wel voor zorgen dat de eczeem minder word. En hierdoor hoef je dus geen zalfjes of wat dan ook te gebruiken.

Hiernaast krijg je nog toegang tot een viertal bonussen, namelijk:

  • Het Verwen je Gezicht Stappenplan (hierin vertelt Marijke je hoe je je gezicht stralender kunt maken en de huid van je gezicht rustiger te maken)
  • 10 Oplossingen voor 10 Kwalen (in dit ebook bespreekt Marieke 10 kwalen en oplossingen hiervoor. Als jij toevallig één (of meer) van die kwalen hebt, is dat natuurlijk mooi meegenomen)
  • De Essentiele Kracht van Water (hierin vertelt Marijke waarom het goed voor je is om elke dag minstens 2 liter water te drinken)
  • Gratis persoonlijke e-mail consult met Marijke Schippers (mogelijkheid om 1 mail te sturen naar Marijke, die je dan een persoonlijk antwoord terug stuurt… niet echt van veel waarde)

 

Over het algemeen is de inhoud van de bonussen goed en mooi meegenomen, maar de informatie is wel wat standaard.

Is het Stop Eczeem Stappenplan zijn geld waard?

Het Stop Eczeem Stappenplan kost 47,- euro en dat vinden we eigenlijk net iets te veel geld voor dit product. Er zijn ebooks die meer waarde bevatten, en minder kosten.

Een prijs van 17,- euro zouden wij beter te rechtvaardigen vinden.

Daar komt bij dat veel informatie ook (gratis) op het internet te vinden is, maar met dit ebook heb je wel een totaalpakket.

Ook moeten we toegeven dat een consult met een huid specialist duurder is dan de prijs van dit product.

Als de informatie die Marijke Schippers in haar product vertelt voor jou werkt, is het natuurlijk een kleine investering in jezelf.

Het Stop Eczeem Stappenplan krijgt van ons 3 sterren. Was de prijs iets lager, dan kreeg het zonder twijfel 4 sterren.

Plaats een reactie