Review: 7×7 Afslank Receptenboek (Jasper Alblas)

Vandaag plaatsen we onze review van het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas.

Het 7×7 Afslank Receptenboek staat al enige tijd hoog in de hitlijsten van PayPro, en dus leek het ons mooi tijd om zelf met het product aan de slag te gaan en onze mening en ervaringen met jullie te delen.

Daarnaast komt de zomer steeds dichterbij en willen we natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen als we een dagje naar het strand gaan.

Hieronder lees je dan ook onze review en bevindingen van het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas en vertellen we je of het product zijn geld waard is.

Inhoud review:

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is de verkoper van het 7×7 Afslank Receptenboek.

We hebben al eerder een product van hem op Info Reviews.nl gerecenseerd, zie review Het Smoothie Afslank Plan en is dus zeker geen onbekende van ons.

Wanneer we op onderzoek gaan komen we eigenlijk niet veel informatie tegen. We zien dat Jasper veel bezig is met voeding en diëten en dat hij in de loop der tijd hier een expert in is geworden.

We zien wat activiteit op afvallen-forums (van al een paar jaar geleden, dus dat is goed) en we zien dat hij flink actief is op zijn eigen website.

Hier zien we ook netjes adresgegevens staan, maar we zien er geen Kamer van Koophandel vermelding.

Toch lijkt het er op dat we hier te maken met iemand die weet waar hij het over heeft.

Daarnaast kunnen we geen negatieve ervaringen en/of berichten over Jasper Alblas vinden, dus wat dat betreft zit je redelijk safe.

Wat wordt er beloofd?

Jasper alblas
Jasper Alblas.

In tegenstelling tot vele andere verkooppagina’s van afval-producten doet Jasper geen schreeuwerige kreten of uitspraken.

Volgens Jasper zou het hier niet gaan om een zogenaamd horrordieet of een zware training. Waar het 7×7 Afslank Receptenboek echter wel voor gaat zorgen is dat je al je overtollige lichaamsvet gaat verbranden.

De recepten zouden volgens Jasper bestaan uit uitsluitend natuurlijke producten en zouden zowel makkelijk klaar te maken zijn als geschikt voor alleenstaanden, stelletjes en families.

Daarnaast zegt Jasper dat het 7×7 Afslank Receptenboek zeer makkelijk vol te houden is, en dat je wekelijks tot wel 2 kilo kunt afvallen. Dit is op zich wel een gedurfde uitspraak, maar als je er echt voor gaat (en behoorlijk wat vet hebt) is dit zeker wel te realiseren.

Volgens Jasper zul je veel kilo’s afvallen door de juiste en gezonde voeding te eten. Sporten (zoals hardlopen) zou hierbij niet echt werken (natuurlijk ga je er wel van afvallen, maar hier bouw je natuurlijk weer spiermassa op).

Anyway, we zijn benieuwd wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met het 7×7 Afslank Receptenboek krijg je een ebook wat bestaat uit 64 pagina’s. Jasper heeft er voor gekozen om alle bonussen en het ‘hoofd ebook’ in één ebook te zetten, waardoor je dus niet te maken krijgt met allemaal losse .PDF bestanden.

Dit vinden we op zich wel prettig, en doet ons nadenken waarom andere verkopers dit niet doen.

In het ebook vind je voor 7 dagen 7 recepten, wat dus neerkomt op 49 recepten in totaal. Daarnaast krijg je een boodschappenlijst, waarin je dagelijkse lijstjes krijgt voor verse producten én een grotere boodschappenlijst voor de wat langer houdbare producten (die je eigenlijk maar 1 keer per maand hoeft te kopen). Denk hier bijvoorbeeld aan kruiden of gedroogde producten.

Daarnaast vind je achteraan het ebook de drie bonussen, namelijk

  • De 10 meest ongezonde ontbijten & het gezonde alternatief
  • Waarom cardiosporten averechts werken tijdens een dieet
  • Informatie over verschillende voedingsstoffen

Besef goed dat het hier om een receptenboek gaat, en niet een compleet stappenplan van hoe je “moet afvallen”, wat natuurlijk ook niet zou kunnen.

Afvallen is een combinatie van verschillende factoren (eten is daar een hele grote factor in), en in het 7×7 Afslank Receptenboek geeft Jasper je kant en klare recepten die makkelijk klaar te maken zijn, en – vinden wij dan – ook nog eens lekker zijn.

Jasper maakt ook goed duidelijk dat je zelf wat kunt spelen met de recepten, zodat je dus eigen variaties gaat krijgen.

De recepten vinden wij goed beschreven en erg variërend. Zo zitten er recepten bij die wat zijn gebaseerd op het Paleo dieet, maar ook recepten van andere diëten. Iets wat wij erg prettig vinden.

Is het 7×7 Afslank Receptenboek zijn geld waard?

Het 7×7 Afslank Receptenboek kost 27,95 euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

De recepten zijn prima geschreven en zijn inderdaad makkelijk klaar te maken, gezond en zullen er voor zorgen dat je kilo’s gaat afvallen – mits je natuurlijk echt met de recepten aan de slag gaat.

De bonussen zijn ook van prima kwaliteit en vonden wij best waardevol om te lezen (vooral die van het ontbijt vonden we erg informatief).

Daarnaast was Jasper goed te bereiken toen we enkele vragen hadden en lijkt de after sales dus ook goed in elkaar te zitten.

Het is lang geleden dat een product op Info Reviews.nl de volle 5 sterren krijgt, maar het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas is er weer zo eentje.

Plaats een reactie