Review: Vlug Bevrucht (Boris Bergman)

Vandaag plaatsen we onze review van Vlug Bevrucht van Boris Bergman.

Een tijdje geleden kwamen we dit product tegen in PayPro en we waren toch wel benieuwd naar de inhoud van het product.

Alhoewel er niemand van ons team echt in de juiste doelgroep voor Vlug Bevrucht zit, besloten we toch aan de slag te gaan en de proef op de som te nemen.

Hieronder lees je dan ook onze review van Vlug Bevrucht en geven we onze mening.

Inhoud review:

Wie is Boris Bergman

Boris Bergman is de verkoper van dit product.

Wanneer we echter verder zoeken komen we er achter dat Boris Bergman een pseudoniem is van de jongens van S&H Digitale Hulpmiddelen.

Over het algemeen worden de producten van S&H Digitale Hulpmiddelen goed ontvangen, en hebben ze geen slechte naam in de internet marketing wereld.

Ze reageren snel op mails van klanten en hebben daarmee ook een goede en betrouwbare klantenservice.

S&H Digitale Hulpmiddelen staat overigens ook netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dus je zit wel safe.

Weet echter wel dat je dus niet van Boris Bergman koopt, en dat dit dus geen echt persoon is.

Wat wordt er beloofd?

Op de verkooppagina wordt er beloofd dat je dankzij het Vlug Bevrucht ebook, binnen zeven weken zwanger gaat worden.

Volgens ‘Boris’ maakt je situatie niks uit. Iedereen kan dankzij dit ebook zwanger worden.

Dit heeft niks te maken met medicijnen en is dus volkomen veilig.

Op zich vinden wij het vrij opvallend dat er beloofd word dat dit voor iedereen zou werken, ook al heb je een medische aandoening of littekens, de informatie uit dit ebook zou voor iedereen werken; iets wat wij een vrij gedurfde claim vinden, aangezien er in sommige situaties toch echt niks aan te doen is (lijkt ons)?

Wij zijn benieuwd wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met Vlug Bevrucht krijg je een ebook wat bestaat uit 7 hoofdstukken.

In deze hoofdstukken wordt vrijwel het hele ‘zwangerschapsproces’ uitgelegd. Dus vanaf het moment van de ‘bevruchting’ tot het moment dat de baby is geboren.

We kunnen ons voorstellen dat dit boek voornamelijk wordt aangeschaft door mensen die zwanger willen raken, en in deze fase niet echt willen weten over voedingssupplementen van de baby enzovoorts, maar aan de andere kant is het wel fijn dat je een compleet boek hebt.

Anyway, in het ebook lees je welke standjes de beste kans geven om bevrucht te worden, ook lees je tips en informatie voor als het dan nog niet lukt, en wat je er dan aan kunt doen.

Hier staan best goede tips in, en de informatie is ook goed beschreven. Daarnaast is het ebook ook goed opgemaakt, wat we een pluspunt vinden.

Verwacht geen wereldschokkende tips, maar zeker wel tips waar je wellicht nog niet aan had gedacht en waar je best wel wat mee kunt. Wel is de kans groot dat je wat informatie al op internet had gelezen, en dat dus niet alles nieuw voor je is.

Daarnaast is de verdere informatie ook best interessant (wat nu je zwanger bent?) en krijg je er nog een tweetal bonussen bij die ook best de moeite waard zijn.

Is Vlug Bevrucht zijn geld waard?

Vlug Bevrucht van Boris Bergman kost 39,97 euro en dat vinden we een redelijke prijs voor wat je krijgt.

De informatie is goed en de tips zijn bruikbaar. Sommige tips wist je waarschijnlijk nog niet, maar andere tips weer niet. En als er maar net één tip doorslaggevend is, heb je al ‘raak’ ;-).

Sowieso kost een specialist heel wat meer geld, en is de 40,- euro natuurlijk maar relatief voor wat je er voor terug gaat krijgen als de bevruchting succesvol is. Dan kan het de beste 40,- euro zijn die je ooit hebt uitgegeven.

Vlug Bevrucht krijgt van ons 4 sterren wat een prima score is.

Plaats een reactie