Review: Het Smoothie Afslank Plan (Jasper Alblas)

Vandaag plaatsen we onze review van Het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas.

Smoothies zijn de laatste tijd natuurlijk helemaal hot, en daarom leek het ons wel een goed idee om met het Smoothie Afslank Plan te gaan beginnen.

Zeker nu de zomer er weer aan zit te komen en de temperaturen langzamerhand warmer worden (het mag nog wel wat warmer voor ons), krijgen we wel zin in een lekkere, gezonde smoothie.

Hieronder lees je onze review van Het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/Het_smoothie_afslank_plan/23299/5289″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square”]Ga DIRECT naar de kortingspagina van het Smoothie Afslank Plan![/otw_shortcode_button]

Inhoud review:

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is de verkoper van Het Smoothie Afslank Plan.

We hebben al eerder een product van hem gerecenseerd op Info Reviews.nl, zie review 7×7 Afslank Receptenboek en hij is dus geen onbekende voor ons.

Jasper heeft al aardig wat activiteit op het internet en we zien dan ook dat hij behoorlijk actief is geweest op forums over afvallen, en in de loop der jaren heeft hij hier veel kennis van opgedaan en is zodoende een expert geworden op het gebied van voeding en afvallen.

Op zijn persoonlijke website is Jasper ook flink actief met het delen van waardevolle artikelen, en we zien ook dat hij daadwerkelijk weet waar hij het over heeft, en ook zijn eigen naam gebruikt. Iets wat we tegenwoordig niet meer al te vaak tegenkomen.

Hij lijkt ook gewoon netjes te reageren op (niet-) klanten en komt ons betrouwbaar en transparant over.

So far so good dus!

Wat wordt er beloofd?

Jasper Alblas
Jasper Alblas.

Jasper beloofd op de verkooppagina dat je dankzij Het Smoothie Afslank Plan op een natuurlijke manier gaat afvallen, zonder “gedoe”.

Hierbij wordt het overgewicht bij de “oorzaak” aangepakt en ga je dus op een blijvende manier afvallen.

Daarnaast is er nog een hele lijst aan punten wat je straks allemaal gaat krijgen en ontdekken, waaronder welke smoothies er voor gaan zorgen dat je in de eerste week tot wel 4 kilo kan afvallen, en wat we er aan kunnen doen om dus niet ‘opnieuw’ overgewicht te krijgen.

Volgens Jasper zijn wij mensen als het ware ‘gemaakt’ om dik te worden, en Jasper legt in Het Smoothie Afslank Plan uit wat we hier tegen kunnen doen.

Ook zou je gaan ontdekken hoe je “bijna vanzelf een gezond en slank lichaam krijgt”, en wat je moet doen als je je een paar dagen moe en futloos voelt.

Anyway, als je Het Smoothie Afslank Plan volgt ga je – volgens Jasper – kort gezegd in een korte periode afvallen, blijf je slank en gezond, en doe je dit op een natuurlijke en niet al te moeilijke manier.

Jasper doet op zich wel gewaagde uitspraken, maar wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je met Het Smoothie Afslank Plan aan de slag gaat kun je direct twee ebooks downloaden.

Het eerste ebook is als het ware de ‘kern’, en het tweede ebook is eigenlijk een bonus ebook met waardevolle informatie; hier komen we later op terug.

Laten we met het eerste ebook beginnen, het ebook waar het eigenlijk om te doen is. Dit ebook bestaat uit 100 pagina’s, wat wij best veel vinden voor een ebook.

In het eerste gedeelte van het ebook vertelt Jasper over de theorie van Het Smoothie Afslank Plan. Hier vertelt Jasper als het ware over de werking van het lichaam en maakt hier vergelijkingen met de oermens, die als het ware alleen maar natuurlijke voeding at (een beetje Paleo achtig).

Jasper bespreekt hier een plan wat er voor moet zorgen dat je in de eerste week zo’n 1-2 kilo moet afvallen, waardoor je dus al vrij snel resultaat gaat zien. Dit plan zit goed in elkaar en we kunnen ons voorstellen dat mensen hier daadwerkelijk van af gaan vallen én zich gezonder voelen.

In de tweede helft van het boek vind je 30 smoothie en 15 sap recepten die je kunt gaan gebruiken. Hiervoor vind je nog programma’s die Jasper gemaakt heeft die je om de 10 dagen kunt indelen om de betreffende smoothies en sap recepten te gebruiken.

We vinden dat de informatie die Jasper in het ebook geeft van enorm goede kwaliteit is, en we zien dat Jasper hier veel tijd en energie in gestoken.

Voor de duidelijkheid: het is niet zomaar een ‘afslank of afval-boekje’ wat snel in elkaar is gestoken. Nee, Jasper heeft onderbouwde informatie en geeft je oplossingen.

Daarnaast is het ebook ook goed opgemaakt. Zo zijn alle smoothies en sap recepten voorzien van ingrediënten, bereidingswijze, tips en variaties.

Zoals gezegd krijg je er ook nog een ebook bij welke bestaat uit bonussen (20 pagina’s). Dit bevat smoothie recepten voor kinderen, tegen vreetbuien, een detox plan en een aantal tips die je kunt gebruiken om meer gewicht kwijt te raken.

Onze complimenten aan Jasper voor het schrijven van de ebooks, deze zijn namelijk makkelijk door te lezen. Jasper gebruikt dan ook een erg aangename schrijfstijl.

Is Het Smoothie Afslank Plan zijn geld waard?

Het Smoothie Afslank Plan kost 27,95 euro en dat vinden wij een prima prijs.

Je krijgt twee ebooks van totaal 120 pagina’s en deze ebooks bevatten goede informatie, zijn op een leuke manier geschreven en gaan je ongetwijfeld helpen om (blijvend) af te vallen. Je moet de informatie van Jasper natuurlijk wel zelf gaan toepassen.

Het Smoothie Afslank Plan krijgt van ons 5 welverdiende sterren.

Plaats een reactie