Review: Paleo Kids (Mitchel van Duuren)

Na onze review van De Paleo Revolutie plaatsen vandaag onze review over het ebook Paleo Kids van Mitchel van Duuren.

Met Paleo Kids speelt Mitchel in op de vraag voor gezonde voeding voor kinderen. Kinderen willen natuurlijk het liefst niet echt gezond eten, maar eten juist alles wat in de regel vet is, en veel suiker bevat.

We waren al een tijdje benieuwd naar het ebook Paleo Kids en besloten dus met het ebook aan de slag te gaan.

Hieronder lees je dan ook onze bevindingen.

Inhoud review:

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is de verkoper van Paleo Kids en is zeker geen onbekende op Info Reviews.nl.

We hebben dan ook al meerdere producten van hem gerecenseerd, zie bijvoorbeeld review De Paleo Revolutie en review Paleo in 15 Minuten.

Mitchel kwam het Paleo dieet in Amerika tegen en heeft er daarna zijn missie gemaakt om Paleo in Nederland te introduceren, en dat is hem dan ook gelukt.

Hij draait al een tijdje mee op het internet, en opereert vanuit zijn bedrijf Foodie, wat zich dus bezighoud met afval- en gezondheidsproducten.

Foodie staat netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd, lijkt een prima klantenservice te hebben en we kunnen dan ook geen negatieve ervaringen met zowel Foodie als Mitchel vinden.

Wat wordt er beloofd?

mitchel van duuren
Mitchel van Duuren.

Op de verkooppagina wordt vooral ingespeeld op de gezondheid van een kind. Want, die is – ook volgens Mitchel – enorm belangrijk, en als ouder draag je daar mede de verantwoordelijkheid voor.

Jij – als ouder – bepaald namelijk wat het kind eet. En eet een kind gezond, dan zit deze ook lekkerder in zijn vel, speelt die beter en leuker met vriendjes en vriendinnetjes, gaat het kind beter mee op school en haalt het kind dus ook betere cijfers en presteert het kind dus in zijn geheel beter.

Hier zijn we het wel mee eens, maar aan de andere kant vinden we het ook wel wat overdreven. Zo kennen we genoeg kinderen die niet altijd even gezond eten, maar toch genoeg vriendjes en vriendinnetjes hebben, en goed presteren op school.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat gezond eten een belangrijke factor is voor een kind, maar hoe Mitchel het brengt vinden we een beetje overdreven.

Anyway, op de verkooppagina lezen we dus dat als je aan de slag gaat met het Paleo Kids ebook, je recepten krijgt die goed zijn voor het kind. En niet alleen voor het kind, ook ‘volwassenen’ zullen deze recepten in goede aarde ontvangen.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je met Paleo Kids aan de slag gaat krijg je toegang twee ebooks, namelijk het Paleo Kids ebook, en de bonus Paleo Kids Schooltraktaties.

Het Paleo Kids ebook bestaat uit 30 recepten die gesorteerd zijn op snacks, ontbijt, diner en zo voorts. Het ebook is opgemaakt uit 80 pagina’s full colour en de recepten bevatten bijbehorende afbeeldingen die laten zien hoe het ‘recept’ er uit ziet. Dit vinden we erg handig.

Sowieso is de opmaak van het ebook goed, en zien we dat Mitchel en zijn team hier genoeg tijd en aandacht in hebben gestoken.

De recepten vinden wij ook erg geslaagd. Zo kunnen we voorstellen dat kinderen 90% van de recepten wel lekker vind, en zit er ook genoeg variatie in de recepten. Ook geeft Mitchel bij ieder recept een tip, zodat je zelf wat met de recepten kunt ‘spelen’ om wat variatie toe te voegen.

Daarnaast lezen de recepten lekker weg, en zijn ze makkelijk en redelijk snel klaar te maken.

De bonus die je krijgt is ook precies wat je er van kunt verwachten, Paleo traktaties die je kind op school kunt doen. Ook dit ebook is goed geschreven, al is het natuurlijk afwachten of een hele groep met kinderen een Paleo traktatie lekker vind ;-).

Is Paleo Kids zijn geld waard?

Paleo Kids kost 19,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor dit product.

We zien dat er veel moeite en tijd in het maken van dit product is gestoken, en de informatie en recepten die je krijgt zijn gewoon goed. De meeste kinderen zullen de recepten die je krijgt lekker vinden, en anders kun je er altijd nog je eigen draai aangeven.

Paleo Kids krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie