Review: Groeien met SEO (Mark van Tuel, Ompro.nl)

groeien met seo mark van tuelVandaag plaatsen we onze review van de Groeien met SEO-training van Mark van Tuel, Ompro.nl.

We zien Groeien met SEO de afgelopen dagen flink stijgen in PayPro, en we waren zo benieuwd dat we besloten om zelf met deze training aan de slag te gaan.

Twijfel je of je Groeien met SEO van Mark van Tuel (Ompro.nl) moet kopen? Op deze pagina delen we onze review, ervaringen en mening.

Inhoud review:

Wie is Mark van Tuel?

Mark van Tuel is de verkoper van deze training.

Hij verkoopt Groeien met SEO vanuit zijn blog en bedrijf Ompro.nl, waarop hij ook blog artikelen plaatst die te maken hebben met zoekmachine optimalisatie. We zien dat hij veel kennis van SEO heeft, en dit deelt hij dus op zijn blog.

Daarnaast zien we dat Mark zichzelf verhuurt aan bedrijven om de SEO voor hun website op te pakken.

We zien een kloppend LinkedIn en Facebook account, en we komen geen negatieve berichten over hem tegen.

Zijn referenties zijn zelfs erg goed. Zo zien we dat bekende Nederlandse websites als Manify en Ladify.nl ook Mark’s expertise hebben gebruikt om hoger te scoren in Google.

Wat wordt er beloofd?

mark van tuelDit keer geen schreeuwerige verkooppagina, zoals we die van de meeste internet marketing trainingen gewend zijn, maar een nette pagina.

Mark zegt duizenden bezoekers uit de gratis zoekresultaten van Google te halen, en beloofd hier een methode voor te hebben die jij dus ook kunt gebruiken – dit wordt in de training Groeien met SEO getoond.

Hij zegt dat je snelle resultaten gaat halen, die ook op de lange termijn zichtbaar blijven (dus op lange termijn gaat je website groeien). Daarnaast zouden de grote hoeveelheid aan bezoekers niet alleen gratis zijn, maar ook nog eens erg geïnteresseerd in wat jij op je website te verkopen hebt.

Daardoor zou je dus een hogere conversie hebben, en dat klinkt natuurlijk goed.

De video’s zouden in begrijpelijke taal zijn opgenomen, zodat iedereen de informatie snapt.

Er worden nog meer beloftes gedaan, maar het komt er op neer dat deze training je gaat helpen om te stijgen in Google, dat dit al relatief snel kan, dat je website steeds meer bezoekers gaat krijgen en dat je dus meer geld gaat verdienen.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met Groeien met SEO krijg je toegang tot een volledig Leden-gedeelte waarop alle video’s te vinden zijn.

De video’s zijn opgedeeld in verschillende modules. Elke module bevat één of meerdere video’s die in gaan op het onderwerp van de module.

Dit zijn modules omtrent het registreren van een goede domeinnaam, SEO technieken, en nog veel meer.

De modules zijn erg compleet en de video’s zijn inderdaad in begrijpbare taal opgenomen. Zo legt Mark je alles duidelijk uit, en laat hij ook het één en ander zien.

De video’s vinden wij niet te lang, en bevatten erg goede informatie. Wij zijn toch al redelijk bekend met SEO, maar zelfs wij hebben veel dingen van de training geleerd.

Daarnaast komen er telkens nieuwe video’s bij, heeft Mark een besloten Facebook groep waarin je met andere deelnemers kunt discussiëren en kun je Mark altijd persoonlijk om support vragen (per mail). Hij reageert zeer snel, dus dat vinden we erg fijn.

Is Groeien met SEO zijn geld waard?

Groeien met SEO kost 97,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

Besef goed dat een middagje SEO-training op locatie vaak tussen de 100-200,- euro kost, en dan ben je aan het eind van de dag weer veel vergeten.

Deze video’s kun je kijken wanneer je wilt, en zolang je maar wilt. Daarnaast heb je altijd goede support, en komen er steeds nieuwe video’s bij.

Wil je hoger gaan scoren in Google met je website? Wil je meer gratis bezoekers uit Google? Wil je meer geld verdienen met je website? Dan raden wij deze training van harte aan.

Groeien met SEO krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie