Review: Het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 (Jasper Alblas)

Vandaag plaatsen wij onze review van het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 van Jasper Alblas.

Eerder al hebben wij een review geschreven van het 7×7 Afslank Receptenboek (dus niet Album 1), maar vandaag dus van deze (nieuwe variant). Ook hebben wij een review geschreven van een ander product van hem, namelijk review Het Smoothie Afslank Plan.

We kregen namelijk veel aanvragen van mensen die benieuwd waren naar Album 1, en dus besloten we om zelf aan de slag te gaan hiermee.

Hieronder lees je dus onze review, mening en ervaringen van het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 van Jasper Alblas.

Inhoud review:

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is de verkoper van dit product.

Zoals gezegd hebben wij al eerder een product van Jasper Alblas behandeld, en daar hebben wij ook besproken wie deze Jasper is.

Jasper Alblas staat inmiddels bekend als een expert als het gaat om voeding en diëten. We zien dan ook genoeg artikelen en informatie van hem online staan.

We komen dan ook veel activiteit op zijn eigen website, en ook op afvallen-forums komen we hem (en zijn naam) genoeg tegen.

Daarnaast zien we dat hij netjes bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven, en dat hij verkoopt onder zijn eigen naam en adresgegevens.

We komen geen negatieve ervaringen en/of berichten over hem tegen, dus dat zit wel safe.

Wat wordt er beloofd?

Jasper Alblas
Jasper Alblas.

Jasper profileert het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 met name als een manier om af te vallen die makkelijk en leuk is.

Veel afvalmethodes zijn moeilijk en totaal niet leuk, en daar brengt dus het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 verandering in.

Je zou een makkelijk om te volgen weekschema krijgen, en de recepten zouden ook nog eens lekker en makkelijk klaar te maken zijn. Daarnaast zou hou het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 zorgen voor een blijvend resultaat.

Veel afvalmethodes zouden namelijk gebaseerd zijn op ‘quick fixes’ waardoor je wel in de eerste weken snel resultaat ziet, maar daarna zou het snel over zijn met het afvallen. Dat is dus – volgens Jasper – niet zo met het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je met het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 aan de slag wilt gaan, kun je kiezen tussen alleen het ebook, alleen het fysieke boek of zowel het ebook als het fysieke boek (voor de prijs van alleen het fysieke boek).

Het meest logische is dus dat je met zowel het ebook als met het fysieke ebook aan de slag gaat; zelf vinden wij het altijd fijn om uit een fysiek boek te lezen, maar dat ligt natuurlijk aan je persoonlijke voorkeur. Voor het fysieke boek betaal je wel 7 euro verzendkosten.

Het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 is een compleet nieuw receptenboek, een vervolg op het originele 7×7 Afslank Receptenboek. Hiermee krijg je dus allemaal nieuwe recepten.

Het boek is goed (en vrolijk) opgemaakt, en je ziet dat er dus veel tijd in het in elkaar steken van het boek is gestoken.

Dit is niet zomaar in één dag in elkaar gezet.

De recepten zijn inderdaad makkelijk klaar te maken, en zien er lekker uit.

Jasper vertelt je de bereidingswijze, en laat aan de hand van foto’s zien hoe het uiteindelijk er uit komt te zien. De recepten zijn erg afwisselend, en zo eet je dus niet elke keer hetzelfde.

Daarnaast krijg je een compleet weekschema, waarmee je dus wordt aangegeven welk gerecht je op welke dag kunt eten. Dit vinden wij een zeer mooie toevoeging. Zeker als je zelf niet veel tijd/zin hebt om te gaan bedenken wat jonen eens moet gaan eten, is dit erg handig en zal het je veel tijd besparen.

Is het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 zijn geld waard?

Het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 kost 27,95 euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt een hoogwaardig receptenboek, waarin je 48 koolhydraatarme recepten krijgt, die ook nog eens lekker en makkelijk (en snel) klaar te maken zijn.

De kwaliteit van Album 1 is erg goed, en je ziet dat er veel tijd is gestoken in het in elkaar zetten van het boek.

Tel daar ook nog eens het Weekschema mee op, en je hebt een compleet pakket om zowel op korte- als lange termijn af te vallen.

Het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie