Review: Super Simpel Paleo (Mitchel van Duuren)

Vandaag plaatsen we onze review van het ebook Super Simpel Paleo van Mitchel van Duuren.

Super Simpel Paleo kwam enkele dagen geleden uit, en wij zijn dan ook gelijk aan de slag gegaan met dit ebook. We kregen ook al direct veel aanvragen, en dus kunnen we wel opmaken dat het hier om een populair product gaat.

Twijfel je nog of Super Simpel Paleo van Mitchel van Duuren wat voor jou is?

Hieronder lees je onze review en ervaringen van Super Simpel Paleo.

Inhoud review:

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is de verkoper van dit product en is zeker geen onbekende van ons.

We hebben al meerdere producten van Mitchel op onze website gerecenseerd, en die kwamen allemaal goed uit de bus.

Mitchel is ook zeker geen onbekende naam op het internet en op het gebied van Paleo. Hij heeft Paleo zelf in Nederland/België geïntroduceerd, en leeft zelf ook helemaal volgens de Paleo-lifestyle. Dit zien we ook terugkomen op zijn blogs en online activiteiten.

Hij staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder zijn bedrijf Foodie, en we komen geen negatieve ervaringen/verhalen over hem tegen.

Niks om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

Zoals we van Mitchel gewend zijn, worden er geen overdreven beloftes gedaan die niet waargemaakt kunnen worden.

Mitchel vertelt je een stuk van zijn geschiedenis en hoe hij met Paleo is begonnen, en hoe dit zijn leven (positief) heeft veranderd. Hij is vele kilo’s afgevallen, voelt zich fitter en energieker.

Dit allemaal dankzij het Paleo dieet.

Om dit voor jou ook haalbaar te maken, heeft hij het ebook Super Simpel Paleo gemaakt. Dit ebook bevat kant en klare Paleo-recepten, die relatief simpel klaar zijn te maken.

Hierdoor zou het voor jou ook mogelijk zijn om zonder al te veel inspanning en moeite dezelfde resultaten als Mitchel te halen, en dus de Paleo-lifestyle te realiseren.

Uit ervaring weten we dat het Paleo-dieet daadwerkelijk werkt.

Wat krijg je?

Wanneer je met Super Simpel Paleo aan de slag gaat, krijg je een ebook van meer dan 130 pagina’s met daarop 63 Paleo recepten.

Het ebook is opgebouwd in drie ‘fases’, namelijk ontbijt recepten, lunch recepten en diner recepten.

Daarnaast krijg je nog twee bonussen, namelijk een ebook genaamd Super Simpele Paleo Snacks en Toetjes (naam zegt ons genoeg denk ik) en een Maaltijdplanner en boodschappenlijstje.

Dit laatste is een boodschappenlijst en maaltijdplanner voor drie weken. Dit houdt in dat je drie weken van te voren een lijst krijgt met daarop de benodigde ingrediënten om zo de recepten te maken die bij het Paleo-dieet passen. Zo hoef je zelf niet alles te plannen; dit wordt dus voor jou gedaan.

Erg handig voor als je zelf niet al te veel tijd hebt.

Het Super Simpel Paleo ebook (en het bonus ebook) is goed opgemaakt, en bevat erg afwisselende recepten. We hebben ze zelf nog niet allemaal klaargemaakt, maar degene die we klaargemaakt hebben, waren goed te doen.

Als je zelf nog niet begonnen bent met het Paleo-dieet, maar dit wel graag wilt doen, dan is dit een goede eerste stap om te beginnen. De recepten zijn goed en duidelijk in beeld gebracht, zodat je precies weet wat je straks te wachten staat.

Zoals gezegd zijn de recepten ook nog eens erg afwisselend, zodat je niet telkens hetzelfde eet.

Is Super Simpel Paleo zijn geld waard?

Super Simpel Paleo kost momenteel 37,- euro en dat vinden wij het zeker waard.

Je krijgt 63 kant-en-klare recepten, en zeker de Maaltijdplanner vinden wij erg waardevol. De recepten zijn erg variërend en je ziet dat er veel tijd en moeite aan het ebook en de bijbehorende bonussen is gestoken.

Wil je beginnen met het Paleo-dieet, maar weet je nog niet waar? Begin dan met Super Simpel Paleo; het is precies wat de naam zegt: op een super simpele manier beginnen met Paleo en daar de vruchten van af plukken.

Super Simpel Paleo krijgt van ons 5 sterren.

2 gedachten over “Review: Super Simpel Paleo (Mitchel van Duuren)”

Plaats een reactie