Review: Rapid Fatloss Methode (Jesse van der Velde)

Vandaag plaatsen we onze review van de Rapid Fatloss Methode van Jesse van der Velde.

We kregen veel aanvragen om dit product eens te recenseren, en dus besloten we om zelf met het ebook aan de slag te gaan.

Twijfel je dus nog of de Rapid Fatloos Methode van Jesse van der Velde wat voor jou is, en of je het ebook moet kopen?

Lees dan hieronder onze mening, review en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse van der Velde is de maker en verkoper van de Rapid Fatloss Methode.

Hij is geen onbekende van ons, want we hebben al drie andere producten van hem gerecenseerd. Zie onze Strakke Buikspieren Kettlebell Workout review, Voor Altijd Jong review en onze Superverbrander Methode review.

Online is er veel informatie over Jesse te vinden en we zien veel activiteiten in de gezondheid- en fitnessbranche. Dit zijn ook de branches waar hij zijn producten in uitbrengt.

Hij heeft een opleiding marketing gedaan, en is daarna begonnen met het verkopen van sporttassen. Deze business heeft hij verkocht, zodat hij een sportschool kon gaan runnen.

Tevens is hij begonnen met het maken van digitale producten, die te maken hebben met gezondheid en fitness. Hiervan is de Rapid Fatloss Methode er dus één van.

Jesse staat netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd, gebruikt zijn echte naam en ook zijn contactgegevens kloppen.

Nergens om je zorgen over te maken dus.

Wat wordt er beloofd?

jesse van der velde
Jesse van der Velde.

Jesse doet de belofte dat je dankzij de Rapid Fatloss Methode in de komende 21 dagen zo’n 5 tot 7 kilo puur overtollig vet kunt verbranden.

Dit doe je door van je lichaam een vetverbrander te maken.

Na de 21 dagen zou je gezonder zijn dan voordat je begon.

Dat is ook wat de Rapid Fatloss Methode inhoud: 21 dagen lang maximale vet verbranding, op een gezonde manier.

Je zou dus razendsnel vet verbranden, en daarna gezonder en beter in je vel komen te zitten.

Jesse vertelt dat wat je eet belangrijk is, maar als je ‘weet’ hoe je lichaam de ‘vet verbranding modus’ kan activeren, kun je hiermee snel veel vet verbranden.

Natuurlijk heeft Jesse voor dit alles de oplossing, en dat is zijn Rapid Fatloss Methode.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met de Rapid Fatloss Methode van Jesse van der Velde krijg je toegang tot het volgende:

  • Rapid Fatloss online programma
  • Rapid Fatloss online menuplan (21 dagen)
  • Rapid Fatloss online workouts (3 workouts)
  • 30 recepten met 5 ingrediënten of minder
  • Emotioneel Eten de Baas online cursus

Het gaat natuurlijk om het Rapid Fatloss online programma, het menuplan en de workouts, maar de twee bonussen die je er bij krijgt zijn natuurlijk mooi meegenomen.

In het Rapid Fatloss online programma geeft Jesse je een zes stappenplan waarin hij je vertelt en laat zien hoe je van je lichaam een super vetverbrander kan maken, in plaats van een suikerverbrander (wat juist vet opslaat).

Hij geeft je 37 voedingsmiddelen die je sneller een verbrander maken (die mag je wel onbeperkt eten), stelt je 4 vragen die je op elk moment van de dag in een gemotiveerde mentale staat zullen brengen en veel meer.

Let op dat dit geen receptenboekje is wat in twee dagen in elkaar is gezet. Dit is een online programma met daarin informatie waarmee je daadwerkelijk vet gaat verbranden, op een blijvende manier.

Hij geeft je 67 verschillende wetenschappelijke onderzoeken die hij heeft gebruikt om dit programma in elkaar te zetten.

Anyway, voor de inhoud kun je het beste de Rapid Fatloss Methode pagina zelf opzoeken.

Weet in ieder geval dat de inhoud van het programma prima in elkaar zit, en dat we dit nog niet eerder hebben gezien (en ja, we hebben al heel wat programma’s getest).

De opmaak van het programma is uitstekend, en Jesse geeft je genoeg informatie die je niet zo snel ergens anders tegen zult komen. Dit is informatie waar je daadwerkelijk wat mee kunt.

Is de Rapid Fatloss Methode zijn geld waard?

De Rapid Fatloss Methode van Jesse van der Velde kost 97,- euro en dat vinden we een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt toegang tot vijf online programma’s, waarvan de bonussen alleen al een prijs van 150 euro waard zouden zijn.

De informatie die je krijgt is van uitstekende kwaliteit, en zul je niet snel ergens anders tegenkomen. Dit is informatie waar je daadwerkelijk wat mee kunt, wanneer je deze toepast, zul je snel vet gaan verliezen en dit op een blijvende manier gaan doen.

Vraag jezelf af wat het voor jou waard is om je overtollige vet te verliezen, en een strak, mooi lichaam te hebben, waardoor je ook nog beter in je vel zit.

De Rapid Fatloss Methode krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie